Fakro Stapelkorting 2022

Bezig met laden...

Stapel nu tijdelijk korting op FAKRO's witte dakramen, platdakraam, lichtkoepel vlak glas of dakkapel uit onze selectie voor ’t mooiste licht en stapel korting tot wel € 300. De actie loopt van 1 april 20222 t/m 30 juni 2022.

Bekijk de deelnemende producten en actievoorwaarden op www.hetmooistelicht.nl/actie

De stapelkorting is geldig vanaf 1 tot maximaal 4 producten in witte uitvoering, de tuimeldakramenin kunststof  wit, uitzet-tuimeldakramen in kunststof  wit, en alle platdakramen met vlak glas. De actie enkel voor particuleren.

  • Daglichtoplossingen met € 50 stapelkorting

     

    Daglichtoplossingen met € 75 stapelkorting

       

Korting bij de FAKRO dakkapel
Een FAKRO dakkapel aangeschaft? Ook dan kun je meedoen met de actie. We berekenen de stapelkorting op basis van het aantal en de types toegepaste dakramen in jouw dakkapel.

Zo doe je mee

  1. Koop in de periode van 1 april 2022 t/m 30 juni 2022 één of meer FAKRO daglichtoplossingen uit de selectie voor de stapelkortingsactie bij een officieel FAKRO verkooppunt als Bouw-handel.nl of Lichtkoepels.info. Bekijk hieronder de deelnemende producten.
  2. Plaats jouw FAKRO daglichtoplossing(en). Richt de ruimte in en maak één of meer sfeerfoto(‘s). Laat hierbij het raam/de ramen én (een deel van) de woon- of werkruimte zien.
  3. Vul het formulier onderaan de pagina in. Vertel kort over jouw ervaring met ’t mooiste licht en upload je foto(’s).
  4. Voeg de aankoopfactuur van het product toe en verzend het formulier.
  5. FAKRO maakt het gestapelde kortingsbedrag naar je over als we alles goed ontvangen hebben.