Lichtkoepel Anti Inbraak Voorzieningen

Bezig met laden...

Onze lichtkoepels zijn voorzien van een uniek bevestigingssysteem vervaardigd uit hoogslagvast
polycarbonaat. De bevestiging is voorzien van een schroefdop en een effectieve antidiefstalzekering
welke inbraakvertragend werkt.

 

Bevestigingsysteem lichtkoepels inbraakvertragendlichtkoepel bevestiging

De EPDM afdichtingsringen hebben een blijvende elasticiteit. Het hele systeem is in grijs uitgevoerd, waardoor een zo laag mogelijke thermische belasting van de koepel gegarandeerd is. Het bevestigingssysteem is universeel en daardoor met alle onderdelen uit het leveringsprogramma uitwisselbaar. Het geheel is daarbij afgestemd op een snelle en vooral probleemloze montage.


1. Anti-diefstal kap
2. EPDM ring
3. Optimale afstandsbepaling
4. PE band

doorvalbeveiliging

 

Polycarbonaat lichtkoepel

De slagvastheid van polycarbonaat is 300x groter dan van glas, dus vrijwel onbreekbaar. In combinatie met het anti-inbraakrooster vormt een polycarbonaat lichtkoepel een ijzersterk wapen tegen ongenode gasten.

 

Doorvalbeveiliging

doorvalbeveiliging

Voor extra zekerheid tegen doorvallen en inbraak kan op maat een doorvalbeveiliging/anti-inbraak rooster geleverd worden, welke in de dagmaat of daksparingsmaat aan de opstand bevestigd wordt. Anti inbraakroosters hebben een SKG-keur en voldoen daardoor aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®.

 

Voor meer informatie over inbraakwerendheid en veiligheid kunt u vrijblijvend advies inwinnen via mail of telefonisch contact.