Fakro gratis zonwering bij aankoop van een kunststof dakraam

Bezig met laden...
Haal dit najaar gratis FAKRO binnenzonwering in huis. Heb je in de periode van 15 oktober t/m 15 november 2022 één of meer producten uit de selectie van de nazomeractie gekocht? Vraag dan je zelf gekozen gratis FAKRO zonwering bij Fakro aan!
 

Zo doe je mee

  • Koop in de periode van 15 oktober t/m 15 november 2022 één of meer FAKRO kunststof dakramen uit de selectie van de nazomeractie bij een officieel FAKRO verkooppunt en ontvang per gekocht dakraam (tot een maximum van 5 producten) een gratis FAKRO verduisterend rolgordijn (ARF I) of jaloezie (AJP). Combineren is mogelijk. Bekijk hieronder de deelnemende producten.
  • Vul het formulier onderaan de pagina in.
  • Voeg de aankoopfactuur van het product (of de producten) toe en verzend het formulier.
  • FAKRO stuurt je de (gratis) gekozen zonwering toe als we alles goed ontvangen hebben.

Deelnemende producten

FAKRO biedt een breed assortiment dakramen, platdakramen en lichtkoepels die passen in elk plat of hellend dak. Onze selectie van de nazomeractie bestaat uit de populaire witte kunststof dakramen die zorgen voor een eigentijdse sfeer en mooie lichtinval in elke ruimte in huis. Heb je in de periode van 15 oktober t/m 15 november 2022 een van onderstaande producten aangeschaft? Dan kun je tot en met 30 december 2022 op maximaal vijf actieproducten je gratis zonwering bestellen bij FAKRO Nederland.
 
FAKRO kunststof dakraam PTP
FAKRO kunststof uitzet-tuimeldakraam PPP-V
 

Deelnemende daglichtoplossingen 

Deelnemende binnenzonwering

  • Verduisterend rolgordijn: ARF I
    Kleuren: wit (255), lichtgrijs (055), beige (052), marineblauw (051) en grafiet (265).
  • Jaloezie: AJP
    Kleuren: wit (140), zilver metallic (167) en beige (141).

Korting bij de FAKRO dakkapel
Een FAKRO dakkapel aangeschaft? Ook dan kun je meedoen met de actie. We leveren de gekozen zonwering op basis van het aantal en de types toegepaste dakramen (PTP-V of PPP-V) in jouw dakkapel.