Bezig met laden...

Buitenkraag XDP (78x140)

Eigenschappen:

Zorgt voor een gemakkelijke en naadloze verbinding tussen het dakfolie en het dakraam
Beschermt het thermo-isolerend materiaal rond het dakraam tegen vocht
Gemakkelijk te plaatsen, zonder balken te hoeven verwijderen of af te zagen
Kan op elke afmeting van dakramen geplaatst worden - ook niet-standaard maten
Beschermt isolatiemateriaal tegen condensvorming op metalen profielen als gevolg van lekkage bij bijvoorbeeld de dampschermfolie

De waterdichte, dampopen kraag van FAKRO beschermt het thermo-isolerend materiaal rond het dakraam tegen vocht van buitenaf, terwijl het vocht van binnenuit kan verdampen. De kraag is vervaardigd van hoogwaardige dampdoorlatende folie en sluit goed aan bij de folie die in de dakconstructie wordt gebruikt.
De kraag wordt aan de buitenkant aangebracht en is eenvoudig te monteren.
De flexibele randen vergemakkelijken een rechtstreekse plaatsing rondom de panlatten. Het kwaliteitsvolle ontwerp is bestand tegen veroudering en verbetert de afdichting. Voor een goede afdichting rondom het dakraam wordt de kraag geleverd met isolatiestroken van schapenwol die rondom het dakraam worden geplaatst.

 
Zorgt voor een gemakkelijke en naadloze verbinding tussen het dakfolie en het dakraam Beschermt het thermo-isolerend materiaal rond het dakraam tegen vocht Gemakkelijk te plaatsen, zonder balken te hoeven verwijderen of af te zagen Kan op elke afmeting van dakramen geplaatst worden - ook niet-standaard maten Beschermt isolatiemateriaal tegen condensvorming op metalen profielen als gevolg van lekkage bij bijvoorbeeld de dampschermfolie
€ 35,54 € 29,37
  • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

    Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

    Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
    Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
  • 0252-622345