Bezig met laden...

Fakro screen AMZ 134x98

De FAKRO® AMZ screen biedt een optimale bescherming tegen oververhitting en geeft tegelijkertijd uitzicht naar buiten toe. FAKRO screens reflecteren zonlicht voordat ze het glas bereiken en bieden daarom bescherming tegen opwarming op zonnige dagen en geven rust aan de ogen en bescherming tegen schadelijke effecten of sterk reflecterend licht. Het doek van de buitenzonwering is gefabriceerd uit weerbestendig glasvezel. Dit beschermt tegen invloeden van buitenaf. Deze buitenzonwering is leverbaar in een handmatig te bedienen en elektrisch te bedienen variant. Elektrische bediening is mogelijk op basis van netstroom en op basis van zonne-energie.

Handmatige bediening

Schuif de zonwering gemakkelijk omhoog en omlaag met het handvat onderaan de stof. De zijgeleiding zorgt dat de zonwering in elke positie vast te zetten is. Bij een hooggeplaatste zonwering kan de bedieningsstok ZST bijbesteld worden.

Elektrische bediening op netstroom

Open of sluit de zonwering door middel van een schakelaar of afstandsbediening. Bediening is op basis van het betrouwbare Z-Wave communicatieprotol. Dit maakt integratie in een SmartHome en bediening met tablet of smartphone mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Let op: de voeding en afstandsbediening worden niet standaard meegeleverd. Plaats je deze zonwering op een handbediend FAKRO® dakraam, bestel deze elementen er dan apart bij.

Elektrische bediening op zonne-energie

Automatische bediening op zonne-energie d.m.v. de bijgeleverde besturingscentrale en afstandsbediening. Rolt automatisch uit bij teveel zonlicht en automatisch weer in als het donker wordt. Door de ingebouwde zonnecellen ideaal voor plekken zonder 230V aansluiting. Plaatsing aanbevolen op zuid- of oostzijde van het dak.

Kenmerken

 • Effectieve schaduwwerking terwijl licht de ruimte binnentreedt.
 • Tot acht keer effectievere bescherming tegen zonnewarmte dan binnenzonwering.
 • Reduceert het geluid van regen en hagel.
 • Eenvoudige montage - de zonwering wordt van binnenuit gemonteerd.
 • 10% stoftransparantie m.u.v. kleur lichtgrijs en donkerblauw (verduisterend, 1%).
 • Privacy en lichtinval afhankelijk van gekozen stof.

 
Vanaf € 115,88 € 95,77
* = verplichte optie

Vanaf € 115,88 € 95,77
 • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

  Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

  Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
  Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
 • 0252-622345