Ladders, trappen en steigers

Bezig met laden...

Wij leveren ladders, trappen en rolsteigers in verschillende lengtes en uitvoeringen. Bestel online luikladders in bovenstaande categorie of neem contact op voor één van de volgende producten:

 

Ladders

Van Reformladders tot opsteekladders Bouw-handel.nl heeft ze allemaal. Vervaardigd uit duurzaam aluminium, hout of kunststof. De ladders zijn prima in gebruik en stabiel. Voor aluminium ladders bestaan de sporten uit een kokerprofiel met afgeronde hoeken. Ook leveren wij luikladders die voldoen aan de Arbo-Normen.

 

Rolsteigers

De opbouwframes van de rolsteigers zijn voorzien van anti slip sporten. Daarnaast kunnen ze geleverd worden met telescopische stabilisatoren. De wielen zijn dubbel geremd. Kantplanken kunnen worden geleverd met aluminium kokerprofielen.

 

Trappen

Wij leveren professionele trappen voor bouw en industrie. Voorzien van anti slip treden en van gesloten kokerprofiel. Van eenzijdige tot dubbelzijdige trappen Bouw-handel.nl heeft ze allemaal ook hebben wij trappen met muurbeugels of gereedschapbakjes op de bovenste trede.

Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bereiken op ons telefoonnummer 0252-622 345