0252-622 345  
ma t/m vrij: 8.30 - 17.30
zondag: 12.00 - 16.00

Lichtkoepels

Wij  helpen u graag met uw bestelling en vragen. Zowel per mail als telefoon zijn we snel bereikbaar. Uiteraard leveren wij in de ze periode onze producten ook uit. Wilt u de levertijd van uw product zeker weten? Neem dan contat met ons op via 0252-622345 of info@bouw-handel.nl.

 

8 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Lichtkoepel categorieën


Lichtkoepels

Wij leveren lichtkoepels en onderdelen voor lichtkoepels in verschillende materialen en samenstellingen. Bestel online één van de volgende producten:

  • Complete lichtkoepel sets.

Deze bestaan uit een dakopstand en een dubbelwandige lichtkoepel. Wij hebben verschillende sets samengesteld voor uw gemak op basis van prijs.

  • Vierkante of rechthoekige opstanden uit PVC of polyester
  •  Ronde opstanden uit polyester of aluminium
  • Megatubes voor schuin of plat dak. Dit is een speciaal soort lichtkoepel die meer lichtinval creëert.
  • Losse (dubbelwandige) lichtkoepels uit acrylaat of polyester. 

Deze koepels kunnen gecombineerd worden met met dubbelwandig geïsoleerde dakopstanden. Wij leveren ronde koepels, koepels in bolvorm of koepels in piramidevorm. Alle koepels worden altijd geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en PE band.

Lichtkoepel voor de laagste prijs:

Bouw-handel.nl geeft u een laagste prijsgarantie op ons volledige lichtkoepelassortiment. Als u ergens anders een lagere prijs vindt voor hetzelfde product, geven wij u een korting van het verschil + 10% daarvan.

Lichtkoepels van hoge kwaliteit:

Onze lichtkoepels en opstanden zijn uitgebreid en onafhankelijk getest en voldoen aan de geldende normen en eisen zoals de EN 1873 en EN 1201-2. Al onze koepels hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar.

maatvoering dagmaten lichtkoepels

Lichtkoepel afmetingen:

Wij rekenen op onze site met dagmaten in cm. De dagmaat is de maat van de binnenkant van de koepel en de bovenkant van de opstand. Deze kunt u berekenen door de maat van de sparing in uw dak op te meten en daar 20 cm vanaf te trekken (in het geval van een H15 opstand is dit 25 cm). De buitenmaat van de koepel is altijd de dagmaat plus 16 cm. Dus als het gat in uw dak 120 bij 120 cm is heeft u een koepel en opstand met dagmaat 100 bij 100 cm nodig en is de buitenmaat van de koepel 116 cm bij 116 cm.

Anti-inbraak voorzieningen:

Onze lichtkoepels zijn standaard voorzien van een uniek bevestigingssysteem vervaardigd uit hoogslagvast polycarbonaat. De bevestiging is voorzien van een schroefdop en een effectieve antidiefstalzekering welke inbraakvertragend werkt.

 

bevestiging

 De EPDM afdichtingsringen hebben een blijvende elasticiteit. Het hele systeem is in grijs uitgevoerd, waardoor een zo laag mogelijke thermische belasting van de koepel gegarandeerd is. Het bevestigingssysteem is universeel en daardoormet alle onderdelen uit het leveringsprogramma uitwisselbaar. Het geheel is daarbij afgestemd op een snelle en vooral probleemloze montage.                          

In combinatie met een polycarbonaat koepel (300 keer sterker dan glas) en een ant-inbraakrooster kunt u er helemaal zeker

van zijn dat u gevrijwaard blijft van inbraak en diefstal.

Aanvullende informatie: