Ubbink Purilan Plus

Ubbink Purilan Plus

Bezig met laden...

Ubbink Purilan Plus

Kleine Ubbink topper voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit!
Het vernieuwde dakraam van Ubbink, de Purilan Plus, is nu verkrijgbaar. Deze kleine topper uit het Ubbink dakramen assortiment voldoet volledig aan de eisen van het Bouwbesluit. De Purilan Plus is het enige kleine uitzetraam (4-pans) met een isolatiewaarde van U= 1,6 W/m2K. Het lichte gewicht, het vaste aluminium indekdeel en de mogelijkheid om van binnenuit te monteren, bieden optimaal verwerkersgemak.


Dakpansoort: Universeel
Breedte dagmaat: 440 mm
Hoogte dagmaat: 550 mm
Kleur (zichtbaar): Grijs
Materiaal: PVC
Glassoort: Glas
Glas type: High Energy Efficient (HR++) Dubbelglas
Serie: Purilan

buitenwerkse maat in cm: 50 x 62


Mooi en makkelijk verwerkbaar
De Purilan Plus is een robuust dakraam dat er zowel van binnen als van buiten fraai uitziet. De Purilan Plus is zeer geschikt voor de vervangingsmarkt, omdat deze van binnenuit kan worden vervangen door het bestaande gat. De afwerkrand hoeft u niet te vervangen. De bijpassende witte binnenafwerking is los verkrijgbaar. Door zijn moderne uiterlijk is het raam ook uitermate geschikt voor nieuwbouwprojecten. Aan de buitenzijde heeft de Purilan Plus een universeel indekdeel met verholen gootsysteem. De panindekstrook is van Ubiflex. Deze bekende en betrouwbare loodvervanger van Ubbink, die u zonder gereedschap verwerkt, zorgt voor een perfecte aansluiting op alle pannen. De verdiepte ligging in het dak geeft uw dak een strakke uitstraling. Dankzij het uitgekiende ontwerp van de Purilan Plus is de dagmaat maar liefst een kwart vierkante meter. De Purilan Plus heeft het CE keurmerk. Kies voor kwaliteit die voldoet aan de eisen van deze tijd!


Voordelen

 • Vernieuwd: voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit
 • Verwerking nog eenvoudiger met vast indekdeel
 • Uniek in zijn soort: enige kleine uitzetraam (4-pans) met isolatiewaarde U= 1,6 W/m2K
 • Compleet raam met vast aluminium indekdeel, in één doos
 • Kwaliteit: stevig wit kozijn en uv-bestendig
 • Zeer geschikt voor de vervangingsmarkt: vervanging door bestaand gat van binnenuit
 • Eenvoudige montage: licht in gewicht en perfecte aansluiting op de pannen
 • Het Purilan Plus dakraam heeft het CE keurmerk
 
Het vernieuwde dakraam van Ubbink, de Purilan Plus, is nu verkrijgbaar. Deze kleine topper uit het Ubbink dakramen assortiment voldoet volledig aan de eisen van het Bouwbesluit. De Purilan Plus is het enige kleine uitzetraam (4-pans) met een isolatiewaarde van U= 1,6 W/m2K. Het lichte gewicht, het vaste aluminium indekdeel en de mogelijkheid om van binnenuit te monteren, bieden optimaal verwerkingsgemak.
€ 325,25 € 268,80
 • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

  Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

  Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
  Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
 • 0252-622345