/

Velux BFX UK10 1000 134x160

Bezig met laden...

Velux BFX UK10 1000 134x160

De waterkerend manchet voorkomt problemen als gevolg van condensvorming of lekwater bij dakramen. De waterkerende manchet type BFX wordt standaard bij het isolatieframe type BDX geleverd. Bouw-handel.nl adviseert de waterkende manchet type BFX altijd toe te passen bij het monteren van VELUX dakramen.
Zo voorkomt u lekkage door vochtophopingen in de dakconstructie.

Toepassing

De VELUX waterkerend en dampopen manchet type BFX verzekert een waterdichte en damp-open aansluiting tussen het VELUX dakraam en het dakbeschot aan de buitenzijde bij alle soorten dakconstructies in dakhellingen tussen 15° en de 90°. De waterkerend manchet kan op zowel geventileerde als ongeventileerde
dakconstructies en op dakbeschotten zowel met als zonder panlatten bevestigd worden.

De waterkerende manchet type BFX kan toegepast worden bij VELUX dakvensters type GGU INTEGRA®, GGU, GGL INTEGRA®,GGL, GPU, GPL, GHL, GIU, GIL en GDL.

Kenmerken

De waterkerend manchet is geplooid en kan daardoor eenvoudig rond de panlatten en het dakraam verwerkt worden. nDe waterkerende manchet is gemaakt van een waterdicht en damp-open materiaal en heeft een gegalvaniseerde lekwatergoot. Hierdoor voorkomt het manchet eventuele lekkages als gevolg van  condensvorming of lekwater dat door de dakbedekking wordt doorgelaten.

Installatie

De manchet wordt na installatie van het vaste deel van het dakvenster eenvoudig met een nietapparaat/tacker tegen het vaste deel van het dakraam en het dakbeschot aan bevestigd. In het geval van dakramen type GPU, GPL en GHL dient u de BFX met tape te bevestigen.

 
De VELUX waterkerend en dampopen manchet type BFXverzekert een waterdichte en damp-open aansluiting tussen hetVELUX dakraam en het dakbeschot aan de buitenzijde bij alle soorten dakconstructies in dakhellingen tussen 15° en de 90°.
€ 33,00 € 27,27
  • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

    Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

    Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
    Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
  • 0252-622345