Zolderraam WLI 86x87

Zolderraam WLI 86x87

Bezig met laden...

Zolderraam WLI 86x87

Het FAKRO uitzetdakraam wordt toegepast in onbewoonde ruimtes. Een eenvoudige en goedkope oplossing als er een dakraam nodig is waar geen bijzondere eisen aan worden gesteld. Het WLI uitzetdakraam kan zowel links als rechts op een zijdelingse wijze geopend worden.

Uitvoeringen: WLI
Beglazing: dubbele beglazing uit gehard glas
Kozijn: vacuüm geïmpregneerd grenenhout, afgewerkt met 2 lagen ecologisch verantwoorde acryllak
Buitenprofielen: polyester gecoate aluminium profielen
Bediening: linker of rechterkant, 2 extra kierstanden
Dakhelling: geschikt voor dakhellingen van 15° tot 70°
Afmetingen: 54x83 en 86x87
Installatie: met geïntegreerd universeel gootstuk
Montage: zie montagehandleiding voor een juiste montage
Garantie: Levenslang op hagelschade op beglazing
20 jaar op beglazing
5 jaar op uitzetdakramen

Het FAKRO uitzetdakraam is voorzien van dubbele beglazing uit gehard glas met verhoogde weerstand tegen hagel en andere inslag. Het zolderraam is uitgerust met een geïntegreerde dichtingskraag. Door middel van de metalen handgreep onderaan kan het zolderraam gemakkelijk geopend en gesloten worden. Het raam heeft twee openingsstanden voor ventilatie.          

De bijgeleverde gootstukken zorgen voor een gemakkelijke montage op de panlatten. Het uitzetdakraam is gemaakt van grenenhout. U kunt kiezen uit enkele of  dubbele beglazing.

 
Het FAKRO uitzetdakraam wordt toegepast in onbewoonde ruimtes. Een eenvoudige en goedkope oplossing als er een dakraam nodig is waar geen bijzondere eisen aan worden gesteld. Het WLI uitzetdakraam kan zowel links als rechts op een zijdelingse wijze geopend worden. Het FAKRO uitzetdakraam is voorzien van dubbele beglazing uit gehard glas met verhoogde weerstand tegen hagel en andere inslag. Het zolderraam is uitgerust met een geïntegreerde dichtingskraag. Door middel van de metalen handgreep onderaan kan het zolderraam gemakkelijk geopend en gesloten worden. Het raam heeft twee openingsstanden voor ventilatie. De bijgeleverde gootstukken zorgen voor een gemakkelijke montage op de panlatten. Het uitzetdakraam is gemaakt van grenenhout. U kunt kiezen uit enkele of dubbele beglazing.
€ 211,40 € 174,71
  • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

    Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

    Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
    Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
  • 0252-622345