Lichtkoepel piramide

Bezig met laden...

Piramide lichtkoepels van Bouw-Handel.nlLichtkoepels zijn in verschillende maten maar ook vormen verkrijgbaar. Afhankelijk van de vormgeving van uw huis komen specifieke vormen beter uit dan anderen. Een piramide lichtkoepel heeft een unieke vorm en kan hierin uitkomst bieden. Bouw-Handel.nl levert complete sets vierkante of rechthoekige piramide lichtkoepels die desgewenst in een opale of heldere uitvoering geleverd kunnen worden.

Kwaliteit gegarandeerd

Onze piramide lichtkoepels. voldoen aan de geldende normen op het gebied van product specificaties en beproevingsmethodes (EN 1873). Een Nederlands product dat we standaard met 10 jaar fabrieksgarantie leveren! Vindt u daarnaast hetzelfde product ergens anders goedkoper, dan krijgt u het verschil in prijs terug plus nog eens 10% korting. Dat is hoge kwaliteit tegen de laagste prijs.

Bevorderd het werk- en leefklimaat

Licht is belangrijk voor ieder mens. Een goede dosis daglicht is niet alleen gezond maar creëert ook een gunstiger werk- en leefklimaat. Met een piramide lichtkoepel van Bouw-Handel.nl haalt u buiten naar binnen. Ruimten worden natuurlijk belicht en helpt energiekosten te verlagen door de noodzaak van kunstmatig licht te verminderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk direct ons volledige piramide lichtkoepel assortiment.

Aanbevolen piramide lichtkoepels

    Van hoog naar laag sorteren

    3 producten

    Van hoog naar laag sorteren

    3 producten