Dakraam met politiekeurmerk

Bezig met laden...

Dakraam met politiekeurmerk - Bestel direct op Bouw-Handel.nlDaken zorgen er doorgaans niet voor dat er extra daglicht de ruimte eronder binnentreedt. Dat is natuurlijk zonde aangezien daglicht direct bijdraagt aan een verbetering van de werk- en leefomgeving. Door het toepassen van een dakraam brengt u licht en ventilatie in ruimten die dit normaal gesproken niet of in mindere mate hebben. Dakramen kunnen echter het nadeel hebben een zwakke plek te vormen voor inbrekers. Met een dakraam voorzien van een politiekeurmerk wordt dit risico echter sterk beperkt.

Verhoogde veiligheid met een politiekeurmerk

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is concreet een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en wijken. Dit houdt in dat de kans dat een inbreker uw woning links laat liggen, verdubbeld wordt wanneer deze voldoet aan de eisen van het PKVW. Een dakraam met politiekeurmerk van Bouw-handel.nl voldoet aan weerstandsklasse 2 en wordt zodoende geleverd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hiermee kiest u dus voor extra veiligheid in woning of werkruimte.

Niet alleen veilig, ook de goedkoopste

Bouw-handel hanteert een laagste prijsgarantie. Vindt u hetzelfde dakraam met politiekeurmerk ergens anders voordeliger, dan krijgt u het verschil plus 10% als korting op uw aankoop.

Bekijk direct ons digitale aanbod of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Aanbevolen dakramen met politiekeurmerk

    Van hoog naar laag sorteren

    17 producten

    Van hoog naar laag sorteren

    17 producten