Glazen deurluifels

Bezig met laden...
  Van hoog naar laag sorteren

  9 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  9 producten

  Glazen deurluifels

  Wil je een strakke luifel boven je deur die lang meegaat, dan is een glazen deurluifel zeker een goede keuze. Maar waar moet je opletten als je een glazen deurluifel aanschaft? Hoe zit het bijvoorbeeld met veiligheid en onderhoud van een glazen luifel? Lees verder voor handige tips.

  Voordelen deurluifel glas

  • Een glazen deurluifel geeft je huis een strakke, mooie uitstraling.
  • Deze luifels zijn eenvoudig schoon te houden.
  • Extra veel licht bij je entree, omdat je luifel doorzichtig is.

  Veiligheid glazen luifel voordeur

  Veiligheid staat voorop als je een luifel boven je deur hangt, zeker als deze van glas is. Onze glazen deurluifels zijn altijd gemaakt van gelaagd glas. Dit is veiligheidsglas dat bij een breuk niet uiteen valt dankzij het transparante folie tussen twee lagen. Daarnaast kun je ook kiezen voor gelaagd gehard glas.

  Ongehard glas voor glazen luifel gebruiken of extra hard glas?

  Of er ongehard glas toegepast moet worden of juist extra hard glas, hangt onder andere af van de overspanning van de deurluifel en of er gaten in het glas zitten. Zo zijn onze deurluifels zonder rand voorzien van gehard gelaagd glas vanwege de gaten die erin zitten voor de bevestiging. Daarnaast kun je ook voor een supersterke glazen deurluifel kiezen als je extra bescherming tegen hagel of rondslingerende takken wilt, bijvoorbeeld omdat je aan de kust woont of in een bosrijk gebied.

  Je herkent gehard glas aan het veiligheidsstempel of CE-markering. De stempel geeft aan dat het materiaal gehard is en voldoet aan de Europese normering.

  Voordeur luifel glas: goede afvoer bij regen

  Al onze glazen deurluifels zijn voorzien van een afvoer, zodat de regen niet op je luifel blijft liggen. Afwatering gebeurt via de zijkant met afwatergaten of aan de voorkant van de glasplaat, afhankelijk van het type deurluifel.

  Deurluifel met of zonder zichtbare rand

  Wil je de kleur van je voordeur of kozijnen terug laten komen in je deurluifel? Dan kun je kiezen voor een een glazen deurluifel met een zichtbare aluminium rand. Deze aluminium luifels hebben een poedercoating in een RAL-kleur die je zelf kunt kiezen. Zo past de deurluifel perfect bij je voordeur.

  Wil je een extra strakke uitstraling, dan is een luifel zonder rand een goede optie. Bij onze luifels zonder rand is de beglazing rondom geslepen voor een mooi, strak resultaat.

  Daarnaast hebben onze deurluifels mooie bevestigingssteunen van rvs of aluminium. Rvs past perfect bij moderne, glazen luifels. De aluminium steunen zijn voorzien van een poedercoating in een door jou te kiezen RAL-kleur. Je luifel hangt op deze manier niet alleen stevig, maar ziet er ook netjes afgewerkt uit.

  Vragen over glazen deurluifels?

  Heb je vragen over deurluifels? Lees dan ook onze handige blog over waarop je moet letten bij het bestellen van deurluifels. Of neem gerust contact met ons op, ook voor eventuele vragen over andere producten uit ons assortiment.

  Veelgestelde vragen glazen luifels

  Wat kost een glazen deurluifel?

  Dit hangt af van het type deurluifel, de afmeting en de verschillende materialen. Onze prijzen variëren van € 529 inclusief btw voor een luifel zonder rand van 60 x 80 cm, tot € 1216 voor een deurluifel van 80 x 200 cm met aluminium rand.

  Hebben jullie glazen deurluifels met verlichting?

  Jazeker, check ons assortiment voor luifels met verlichting.

  Kan ik een glazen deurluifel op maat bestellen?

  Ja, dat kan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Wat zijn goede alternatieven voor een glazen luifel?

  Een luifel van acrylglas is een goed alternatief als je een doorzichtig luifel boven je deur wilt. Het is iets minder duurzaam dan een glazen luifel, maar wel goedkoper. Tussen onze luifels met een acrylglasplaat vind je zowel vlakke als gebogen luifels. 

  Gerelateerde pagina’s