Dubbelwandige lichtkoepel

Bezig met laden...

Dubbelwandige lichtkoepels van Bouw-Handel.nlBouw-handel.nl levert een ruim assortiment lichtkoepels in diverse maten en uitvoeringen. Dubbelwandige lichtkoepels zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in bewoonde ruimtes. Kiest u daarnaast voor een uitvoering in polycarbonaat dan heeft u een ijzersterke combinatie voor gebruik in vrijwel elke ruimte in huis.

Een verbetering van het werk- en leefklimaat

Een dubbelwandige lichtkoepel heeft als primair doel daglicht toe te laten treden tot de desbetreffende ruimte. Ieder mens is afhankelijk van licht en het toepassen van een lichtkoepel in woonkamer, kantoor of industriehal heeft direct een positief effect op het werk- en leefklimaat. Het daglicht treedt op natuurlijke wijze de ruimte binnen en wordt gelijkmatig verdeeld. Daarnaast bespaart u met een dubbelwandige lichtkoepel ook op uw energiekosten. Bovendien is het plaatsen van een lichtkoepel vrij eenvoudig.

Ergens anders goedkoper?

Bouw-handel.nl hanteert een laagste prijsgarantie. Vindt u dezelfde dubbelwandige lichtkoepel ergens anders goedkoper dan krijgt u het verschil plus nog eens 10% korting op uw aankoop terug. Daarnaast staan we in voor de geleverde kwaliteit. Al onze dubbelwandige lichtkoepels zijn onafhankelijk getest en voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en beproevingsmethoden. Op elke lichtkoepel set krijgt u daarom standaard 10 jaar fabrieksgarantie.

Bent u al overtuigd? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of neem direct een kijkje in ons ruime digitale assortiment.

Aanbevolen dubbelwandige lichtkoepels

    Van hoog naar laag sorteren

    4 producten

    Van hoog naar laag sorteren

    4 producten