Ventilatieramen

Bezig met laden...

Hier kunt u AVP (PVC) ventilatieramen bestellen en indien gewenst combineren met een van onze opstanden, lichtkoepels en openings- en bedieningsmechanismen. Deze laatste categorie heeft u altijd nodig om de ventilatieramen te kunnen openen. Klik hier voor spindels, uitzetters, gasdrukveren . U kunt dan ook kiezen voor de verschillende bedieningsopties: motoren, trekkoord, bedienstok of klink.


U hoeft niet apart scharnieren te bestellen, deze worden standaard meegeleverd en voorgemonteerd.

  Van hoog naar laag sorteren

  2 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  2 producten


  AVP ventilatieramen zijn altijd dubbelwandig uitgevoerd en worden afhankelijk van de maatvoering en toepassing versterkt met aluminium of staal.


  U heeft de keuze uit solo- of tandemuitvoering. Een solo raam is geschikt voor een enkele spindel aan de korte zijde. Een tandem raam is geschikt voor twee spindels aan de lange zijde waardoor er een grotere opening ontstaat. Zie de afbeeldingen hieronder.

   

  soloraamtandemraam


  Als u hulp nodig heeft bij uw keuze klik op onderstaande link of neem telefonisch contact met ons op via 0252-622345. Wij helpen u graag verder. 

  informatie over ventilatie en brandramen

   

  Wij kunnen ook ventilatieramen uit aluminium of ronde polyester ventilatieramen leveren. Neem hiervoor contact met ons op.