Velux Dakraam

Bezig met laden...

  37 producten

  37 producten

  Isoleer uw dak met daglicht en frisse lucht

  Sinds april 2013 zijn VELUX dakramen geheel vernieuwd. Deze nieuwe generatie VELUX dakramen heeft een compleet nieuw ontwerp, zowel van binnen als van buiten. Naast het verbeteren van de energieprestaties stond een comfortabel en duurzaam binnen-klimaat centraal in de ontwikkeling. Daarom biedt de nieuwe generatie VELUX dakramen vele voordelen: meer daglicht, meer wooncomfort, minder energieverbruik.

   

  Gebruik voor correcte montage altijd originele VELUX installatieproducten. Bestel bij het dakraam de meest gebruikte gootstukken of installatiepakketten, zodat u direct alles bij elkaar hebt.

   

  Meer daglicht

  Daglicht is goed voor zowel uw lichaam als uw geest. Hoe meer daglicht, des te gezonder we kunnen leven. Het nieuwe VELUX dakraam zorgt voor meer daglicht dan ooit tevoren! Het glasoppervlak van de nieuwe generatie VELUX dakramen is bij een gelijk dakraamformaat tot wel 18% groter dan de vorige generatie dakramen.

   

  Meer wooncomfort

  De nieuwe generatie VELUX dakramen zorgt voor een comfortabel binnenklimaat door toevoer van daglicht & frisse lucht,comfortabele bediening en zo min
  mogelijk onderhoud. Met de nieuweVELUX INTEGRA® bedieningstablet kunt u alle elektrische producten in huis bedienen of een van de voorgeprogrammeerde
  energiebesparende programma’s kiezen.

   

  Minder energieverbruik

  De nieuwe generatie VELUX dakramen overtuigt met optimale isolatie door een nieuw isolatiesysteem en desgewenst een verhoogde toetreding van zonnewarmte in het stookseizoen. Deze eigenschappen gecombineerd zorgen voor een uitstekende energiebalans.

   

  Standaard wit

  Modern, licht, optimale afstemming op het interieur, minder onderhoud: zomaar enkele voordelen van wit afgelakte dakramen. Daarom zijn alle grenenhouten VELUX dakramen vanaf heden standaard wit afgelakt in de kleur NCS S 0500-N. De witte acrylverf op waterbasis is 100% dekkend. Na de montage hoeft er dus geen kwast meer aan te pas te komen

   

  Afwerking


  Wit afgelakt grenenhout

  Standaard worden FSC gecertificeerde grenenhouten dakramen wit afgelakt geleverd. De 100% dekkende witte acrylverf op waterbasis biedt een onderhoudsvriendelijke oplossing en zorgt voor een dakraam dat perfect past in ieder interieur. De dakramen zijn geverfd in de kleur NCS S 0500-N.

   

  Houten kern met vochtbestendig polyurethaan beschermlaag

  Speciaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens adviseren wij het vochtbestendige dakraam met houten kern en polyurethaan beschermlaag. De kern bestaat uit PEFC gecertificeerd hout en daarmee is het een duurzaam en onderhoudsarm product.