Aluminium Deurluifel

Bezig met laden...
  Van hoog naar laag sorteren

  9 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  9 producten

  Deurluifels van hoogwaardig aluminium

  In Nederland regent het steeds vaker en daardoor zijn deurluifels een populair prouduct in ons assortiment geworden. Meer regen betekent namelijk dat u vaak in de regen ongemakkelijk naar uw sleutels aan het zoeken bent om de deur open te maken. Deurluifels worden ook wel ''voordeur afdak'' of ''overkapping'' genoemd.

  De meeste deurluifels worden gemaakt van aluminium of van kunststof. Aluminium deurluifels gaan over het algemeen langer mee als die van kunststof. Het aluminium frame is beter bestand tegen extremere weersinvloeden, zoals hagel en harde wind.

  Bij een aluminium deurluifel is het frame van aluminium en de glasplaat is gemaakt van glas. Deze aluminium luifels zijn erg makkelijk schoon te houden en dus erg duurzaam.


  Wat kan je verwachten van dit type deurluifels

  Van dit type deurluifels hebben we een groot assortiment. Door de grote vraag naar deze luifels zijn er al veel gemaakt en hebben we veel ervaring met deze deurluifels. Doordat we een groot aanbod hebben van verschillende materialen, vormen van klassiek tot modern kunt u vaak de geschikte luifel vinden.

  Bij onze deurluifels wordt een duidelijke handleiding en alle bevestigingsmaterialen meegeleverd.


  Waar bestaan aluminium deurluifels

  Deurluifels bestaan voornamelijk uit 2 onderdelen. Deze onderdelen zijn ook twee verschillende materialen. Het eerst onderdeel is het frame en het andere onderdeel is de glasplaat.

  Het frame

  Het frame van deze deurluifel bestaat uit dragers en profielen. Het frame is hier dus van aluminium.

  De dekplaat

  Een dakplaat bestaat uit twee lagen. De eerste laag is van kunststof, dat is van acrylaat of polycarbonaat. De tweede laag bestaat uit gelaagd glas. De tweede laag zorgt voor een extra stukje veiligheid. Als er bijvoorbeeld een zwaar object van een verdieping hoger op de luifel valt. Zal de deurluifel niet in duizendstukken naar beneden komen, maar zal het op een plek blijven. Dat is wel zo fijn als u er toevallig op dat moment onderstaat.


  In het kort de voordelen van een aluminium deurluifel

  • Led verlichting mogelijk

  • Snel en eenvoudig te monteren

  • Modern aanzicht

  • Milieu en gebruiksvriendelijk

  • Kosten besparend

  • Gewenste kleur op aanvraag