Schaartrap

Bezig met laden...

Bij bouw-handel.nl, hebben wij een groot assortiment met verschillende soorten schaartrappen van het kwaliteitsmerk FAKRO. Door de duurzaamheid, stevigheid en het makkelijke opbergsysteem is dit de ideale trap voor toegang te krijgen tot uw vlizo, zolder of vliering. Ontdek ons assortiment aluminium schaartrappen en vind de trap die past bij uw situatie. Komt u er zelf niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

  Van hoog naar laag sorteren

  12 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  12 producten

  De eigenschappen

  De FAKRO aluminium schaartrap heeft enkele belangrijke en kenmerkende eigenschappen. Onder andere beschikken al onze FAKRO aluminium trappen over een maximaal draagvermogen van 200kg. Het verplaatsen van zwaardere objecten naar de zolder en andersom, zal daardoor gemakkelijk en zonder gevaren gaan. Ook beschikken deze aluminium schaartrappen over een hoge isolatiewaarde. De LST uitvoering heeft een isolatiewaarde van U=1,1 W/m^2K en de LSF uitvoering heeft een isolatiewaarde van U=1,8 W/m^2K. Deze isolatiewaardes zorgen voor energiebesparing en minimaliseren de kans op condensvorming. Het handige veermechanisme , zorgt ervoor dat u makkelijk de trap kunt openen en sluiten en opbergen. Door het handige zolderluik heeft u de trap snel opgeborgen, zonder dat deze veel ruimte in beslag neemt.

  Waarom kiezen voor onze schaartrappen

  Naast de hoge isolatiewaarde , het draagvermogen en het handige veermechanisme van de aluminium schaartrap, zijn er nog meer redenen om te kiezen voor dit product.

  Ten eerste, zijn al onze schaartrappen voorzien van een eenvoudige montage. Bij het bestelde artikel ontvangt u alle gereedschappen en onderdelen, waaronder montage materiaal, die nodig zijn om de trap te monteren onder het luik. Eenmaal gemonteerd onder het luik, kunt u deze schaartrap makkelijk bedienen en opbergen.

  Ten tweede, zijn alle FAKRO schaartrappen voorzien van antislip traptreden. Op de treden zijn namelijk speciale metalen bobbels bevestigd die ervoor zorgen dat het evenwicht van uw voeten behouden wordt en u dus minder makkelijk kan wegslippen.

  Ten slotte zijn alle trappen gemaakt van hoge kwaliteit metaal en staal materialen, wat ervoor zorgt dat de trap extra stabiel is. Daarnaast bevat de trap een handige leuning van staal waar u zich aan kunt vasthouden zodat nog meer stabiliteit behouden blijft. 

  Meest gestelde vragen

  Om u beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij enkele veel gestelde vragen voor u op een rij gezet.

  Wat is het verschil tussen LST en LSF schaartrappen?

  LST schaartrappen zijn voorzien van een zolderluik van wit haverbord en niet brandwerend. De LSF variant is brandwerend en heeft een geïntegreerd metaal zolderluik dat iets dikker is. In geval van brand , zal de LSF variant langer de brand tegen kunnen houden.

  Hoe vind ik de juiste maat?

  Om de juiste maat te vinden moet u zowel de lengte als de breedte van het zolderluik opmeten. Vervolgens kunt u in ons assortiment de juiste maat schaartrap vinden. Over de lengte van deze trap hoeft u zich geen zorgen te maken, want deze zijn uitschuifbaar tot 330cm.

  Wat kost een schaartrap?

  De kosten van de schaartrap zijn afhankelijk van de lengte + breedte van het model en of u kiest voor een LST of LSF variant. Wij hebben al schaartrappen vanaf 450 euro (60x90 cm) . Ook hebben wij luxere brandwerende schaartrappen van 950 euro die garant staan voor kwaliteit en perfect passen bij uw situatie.

  Gerelateerde pagina's