Schaartrap

Bezig met laden...

  BAK

  Het is mogelijk de bak uit te voeren in een grenenhouten, metalen of een stalen kader gekoppeld aan de houten bak. Standaard uitgevoerd in wit hardboard en afdeklatten. De passende bakconstructie zorgt voor een gemakkelijke en snelle sluiting van de schaartrap

  TRAP VEER MECHANISME

  Het toegepaste trapveer mechanisme ondersteunt het openen van de zoldertrap. Bij het ontgrendelen van de zoldertrap in gesloten stand, kan een gewone zoldertrap hard openklappen. De trapveer voorkomt dit risico. In gesloten stand ligt de veer langs het hout, zodat deze niet kan knellen.

  SCHARNIEREN

  De unieke gepatenteerde scharnieren zijn gemaakt van een sterke constructie, die een lange levensduur garandeert. Het unieke scharniersysteem zorgt ervoor dat de bak niet vervormt bij het inklappen van de trap.

  ZOLDERLUIK

  Zolderluiken gefabriceerd van grenenhout bieden een uitstekende isolatie. De toegepaste isolatie voorkomt onnodig warmteverlies en kan zelfs brandwerend gemaakt worden. Het luik is eenvoudig te vergrendelen met de metalen bedieningshendel.

  TRAPTREDEN

  Speciale metalen bobbels op de treden zorgen voor een slipvaste trap. Ze verhogen het gebruiksgemak en vergemakkelijken het traplopen.

  LADDER

  De unieke schaartrap constructie laat toe om de trap gemakkelijk in lengte aan te passen. De schaartrapconstructie heeft de vorm van de letter “S”. Deze constructie zorgt voor een extra grote trapsterkte. De kleinste afmeting is 50x70 cm. De trapdelen zijn uitgevoerd in gepoedercoat metaal in de kleur RAL 7022.

  Gerelateerde pagina's