Elektrische dakramen

Bezig met laden...

Een compleet assortiment elektrische dakramenBouw-handel.nl heeft een scala aan elektrische dakramen in het assortiment beschikbaar. Een elektrisch bedienbaar dakraam is fabrieksmatig voorzien van een kettingaandrijving en een zender voor het gebruik van een afstandsbediening waarmee het dakraam automatisch geopend en gesloten kan worden. Daarnaast zijn de elektrische dakramen voorzien van een regensensor waarmee het dakraam automatisch wordt gesloten in geval van regenval.

De beste prijs, de hoogste kwaliteit

Op al onze producten geldt standaard een laagste prijsgarantie. Vindt u hetzelfde elektrische dakraam elders goedkoper dan ontvangt u het verschil plus nog eens 10% als korting op uw aankoop. Al onze dakramen worden daarnaast hoogwaardig afgewerkt en behoren tot veiligheidsklasse III voor ramen volgens EN 13049. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een systeem dat helpt voorkomen dat het hout scheurt bij poging tot forceren. Onze dakramen zijn desgewenst te leveren met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Altijd frisse lucht in uw kamer

Goede ventilatie en voldoende daglicht zijn belangrijk voor een gezond en prettig leefklimaat. Het is daarom belangrijk dat er voldoende ventilatievoorzieningen in uw woning of werkruimte aanwezig zijn. Een elektrisch dakraam van Bouw-handel.nl kan u volledig voorzien in deze behoefte.

Bent u al overtuigd? Neem contact met ons voor meer informatie of bekijk direct het assortiment elektrische dakramen.

Aanbevolen elektrische dakramen

    17 producten

    17 producten