Dakbetredingen

Bezig met laden...

Met een dakbetreding kunt u het dak gebruiken als toegang tot uw dak. De koepel scharniert tot 90 graden waardoor u uzelf dus niet naar buiten hoeft te persen. Eventueel is de dakbetreding uit te voeren met een ventilatie optie. Dit kunt u aangeven op de productpagina nadat u de gewenste dagmaat heeft uitgekozen.

  Van hoog naar laag sorteren

  3 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  3 producten

  Een dakbetredingunit bestaat uit:

  • Opstand (keuze uit AVP of Polyester H15)
  • Raamwerk van AVP of aluminium in het geval van een grote maat
  • Glijders of gasveren
  • Klink
  • Eventueel spindel en bedienstok van 1,5 m voor ventilatie

  Montage en toebehoren

  De dakbetredingen van Bouw-handel.nl worden gemonteerd bij u bezorgd. U dient zelf een losse koepel te bestellen, dat kunt u hier doen. Zorg ervoor dat u bij het bestellen van een lichtkoepel dezelfde dagmaat gebruikt als bij uw dakbetreding. Als u wilt, kunt u ook een complete dakbetreding set bestellen, inclusief bijpassende koepel. Deze zijn op basis van prijs voor u samengesteld. Ook is de dakbetreding met ventilatie optie uit te voeren. In dat geval is de unit uitgevoerd met een spindel welke los geklikt kan worden. U kunt de koepel dan tot 30 cm open zetten om te ventileren. Deze onderdelen zijn ook los te bestellen onder bediening

  Grotere dakbetredingen zijn alleen in aluminium verkrijgbaar

  Grotere dakbetredingen (rechthoekig vanaf 75 x175cm en vierkant vanaf 120x120cm) verkopen wij alleen in aluminium in verband met de sterkte van dit materiaal.

  Als u kiest voor een grote dakbetreding, loopt u meer kans op condensvorming. Dit is bij de grootste maten het gevolg van het materiaal (op aluminium kan condensvorming ontstaan) en het grotere oppervlak van de dakbetreding zelf. De dakbetredingen met een kleinere dagmaat hebben hier geen last van.