Betaalinformatie

Bezig met laden...

U kunt bij Bouw-Handel.nl betalen met iDeal, een bankoverschrijving, Visa Card, Mastercard.of na levering.


 

Betalen met IDeal

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Postbank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Onze webshop is goed beveiligd en u kunt 100% veilig online uw betaling uitvoeren met iDEAL.

Kan ik betalen met iDEAL?

Iedereen met Internetbankieren bij één van de deelnemende banken kan zonder aanmelding direct met iDEAL betalen. U betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij het Internetbankieren:

  • Random Reader bij Rabobank
  • SMS-Tan bij Postbank
  • e.dentifier bij ABN AMRO
  • Digipas bij SNS bank

Meer informatie vindt u op www.ideal.nl

Hoe werkt iDEAL?

Om uw bestelling af te rekenen, klikt u op het iDEAL logo. Kies hierna uw bank en u ziet daar dan de betaling al klaar staan. U ondertekent zoals u dat gewend bent bij internetbankieren bij uw eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?

Nee, u kunt bij ons gratis met iDEAL betalen.

Waar zie ik dat er met iDEAL betaald is?

Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken.
Ook binnen internetbankieren en op uw rekeningafschrift is elke betaling met iDEAL zichtbaar.


 

Betalen via een bankoverschrijving

Bij een bankoverschrijving ontvangt u het bedrag en betaalgegevens via mail. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra Bouw-handel.nl uw betaling heeft ontvangen. De BIC code is RABONL2U.


 

Betalen met Mastercard en VISA-card

U kunt met iedere masterdacard en visacard bij Bouw-Handel.nl betalen. Hiertoe hebben wij een overeenkomst afgesloten met de toezichthoudende instantie (Paysquare). Dat geeft u nog meer zekerheid op een goede service bij Bouw-Handel.nl. Concreet betekend dat: een veilige betaalomgeving, fatsoenlijke leveringsvoorwaarden, en ook...
Aflevergarantie en
Aankoopverzekering 
(lees meer Mastercard)(lees meer VISA card)

 Hoe werkt het?

Om uw bestelling af te rekenen, kiest u voor de door u gewenste card. 

Online betalen werkt als volgt: u vult in op de betaalpagina van de site: het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) vervolgens gebruikt u uw pincode om de transactie af te ronden.

Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met Mastercard / VISAcard?

Nee, het gebruik van een creditcard is gratis.

Waar zie ik dat er betaald is?

Op de website van uw bank of ICS kunt u inloggen op uw persoonlijke beveiligde omgeving. Hier kunt u na enige tijd de afgeschreven bedragen terugzien.

 

Riverty (voorheen AfterPay) – Achteraf betalen voor consumenten

Riverty voert voor bouw-handel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty . Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty ? Ga dan naar de website van Riverty.

 

Uiteraard kunt u wel bij ons terecht voor meer informatie over deze betaalmethode of om de alternatieve  mogelijkheden e bespreken.