Goedkope deurluifel

Bezig met laden...

Goedkope deurluifels van Bouw-Handel.nlBouw-handel.nl levert een groot assortiment deurluifels in diverse uitvoeringsmogelijkheden. U bent dan ook bij ons aan het goede adres voor goedkope maar stijlvolle deurluifels. Deze, meer prijsvriendelijke, deurluifels worden niet alleen snel geleverd maar zijn ook vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Voor elke toepassing een passende deurluifel

Al onze deurluifels zijn te bestellen in diverse afmetingen en kleuren en worden daarnaast standaard uitgevoerd met gelaagd glas (of kunstglas). De reden hiervoor is de verhoogde veiligheid ten opzichte van ongelaagd glas indien de deurluifel bijvoorbeeld wordt belast met sneeuw of ijs. Desgewenst kunt u bestelde deurluifel door ons laten monteren. In dat geval kiest u voor de “Luifel Montage Service” bij uw bestelling.

Deurluifels altijd voor de laagste prijs

Bouw-handel.nl gelooft in lage prijzen. Sterker nog wij garanderen de laagste prijs door onze laagste prijsgarantie. Vindt u dezelfde deurluifel ergens anders tegen een lagere prijs dan krijgt u van ons het verschil plus nog eens 10% korting op uw aankoop.

Reden genoeg om uw deurluifel bij Bouw-handel.nl aan te schaffen? Bekijk direct online ons ruime assortiment goedkope deurluifels of neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanbevolen goedkope deurluifels

    Van hoog naar laag sorteren

    1 product

    Van hoog naar laag sorteren

    1 product