Lichtkoepel plat dak

Bezig met laden...

Lichtkoepels voor een plat dakHeeft u wel eens gedacht aan wat extra daglicht in uw slaapkamer of kantoor? Of heeft u een uitbouw die daglicht ontneemt in uw woonkamer? Veel leefruimtes met een plat dak krijgen minder dan daglicht dan gewenst. Bouw-handel.nl heeft een ruim assortiment lichtkoepels specifiek voor installatie op platte daken die vrijwel elke ruimte kunnen transformeren en verbeteren.

Verbetert het werk- en leefklimaat

Lichtkoepels op een plat dak worden op grote schaal toegepast om daglicht toe te laten treden in uw huis of kantoor. Daglicht is voor iedereen van essentieel belang. Met een lichtkoepelset van Bouw-Handel.nl haalt u een stukje buiten naar binnen. Het daglicht komt op een natuurlijke wijze de ruimte binnen en wordt gelijkmatig over de ruimte verspreidt.

Laagste prijsgarantie

Kwaliteit is een belangrijke overweging bij de aankoop van een lichtkoepel. Alle lichtkoepel sets van Bouw-handel.nl voldoen aan de geldende normen en eisen op het gebied van productspecificaties en beproevingsmethoden (EN 1873 en EN 1201-2). Standaard ontvangt u op al onze lichtkoepels een fabrieksgarantie van 10 jaar. Dat is nog niet alles. Vindt u dezelfde lichtkoepel ergens anders goedkoper, dan krijgt u het verschil + 10% als korting op uw lichtkoepel aankoop.

Meer informatie over onze lichtkoepelset voor platte daken? Neem dan contact met ons op of bekijk direct ons gehele assortiment.

Aanbevolen lichtkoepels voor plat dak

    Van hoog naar laag sorteren

    5 producten

    Van hoog naar laag sorteren

    5 producten