Moderne Deurluifels

Bezig met laden...

Design deurluifels zijn echt het neusje van de zalm. Deze type luifels zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn in tegenstelling tot standaard deurluifels van de bouwmarkt niet alleen van beter kwaliteit maar ook een echte verfraaiing van uw woning Design deurluifels zijn bij ons in diverse afmetingen te bestellen. Wilt u toch alle deurluifels van ons assortiment zien van verschillende materialen tot verschillende stijlen klik dan hier.

 

  Van hoog naar laag sorteren

  8 producten

  1. RVS luifel type Minimo
   € 1.407,23 € 1.163,00
  2. RVS luifel type Schwert 2
   € 1.481,04 € 1.224,00
  3. RVS luifel type King II 2
   € 2.609,97 € 2.157,00
  4. RVS luifel type King I 2
   € 2.501,07 € 2.067,00
  5. RVS luifel type Informo 2
   € 1.739,98 € 1.438,00
  6. RVS luifel type Basic 2
   € 1.739,98 € 1.438,00
  7. RVS luifel type Quadro 2
   € 1.804,11 € 1.491,00
  8. RVS luifel type Appunto 2
   € 1.562,11 € 1.291,00
  Van hoog naar laag sorteren

  8 producten

  Het materiaal van design deurluifels

  Het verschil tussen een design deurluifel en een standaard aluminium deurluifel zit hem niet in het uiterlijk, want ze hebben ze allebei een mooi aanzicht. Beide types hebben een modern en strak uiterlijk.

  Het prijsverschil zit hem vooral in het frame van de deurluifels. Het frame van de design deurluifel is gemaakt van meer hoogwaardig roestvrijstaal en dan die van aluminium deurluifels uiteraard van edelstaal (ook wel hoogwaardig aluminium). De frames van een deurluifel kunnen een groter gewicht aan waardoor het glas een grotere overspanning kan hebben. Bent u dus op zoek naar een grote glazen luifel dan kunt u heb beste een design deurluifel kopen.

  Wilt u toch een kijkje nemen bij een aluminium luifel klik dan hier.

  Voordelen van een design deurluifel

  • Roestvrijstalen frame
  • Mooie uitstraling
  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Veel combinaties mogelijk

   

  Levertijd

  Bij ons kunt u deze luifels bestellen, waarna wij een technische tekening van de luifel toesturen voor goedkeur alvorens de productie wordt opgestart. De design deurluifels zijn maatwerk en worden speciaal voor u geproduceerd.

  Montage

  De montage van deze luifels is niet voor iedereen weggelegd door het grote gewicht van de luifels. Wij randen dan ook sterk aan deze luifels door een vakman te laten monteren of in ieder geval gebruik te maken van een glaslift. Indien u zelf handig bent is het dan ook raadzaam de montage altijd minimaal met 2 personen uit te voeren. Bevestigingsmateriaal wordt standaard niet meegeleverd omdat dit sterk afhangt van de gevel waarop de deurluifel gemonteerd wordt.

  Bevestigingspunten

  Achter de type-aanduiding staat een cijfer 2, 3 of 4. Dat staat voor het aantal bevestigingspunten. Bij een hoger aantal bevestigingspunten kan de deurluifel breder uitgevoerd worden.

  Glas design deurluifels

  Al onze deurluifels zijn uitgevoerd met gelaagd (en gehard) glas. In de filmpjes kunt u zien waarom wij nooit ongelaagd glas toepassen.

  Vragen en advies

  Voor vragen over het product, de montage of de levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected]l of bel naar 0252-622345.