0252-622 345  
ma t/m vrij: 8.30 - 17.30
zondag: 12.00 - 16.00

Dakbetreding set

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Dakbetreding set

Dakbetreding met lichtkoepel voor daktoegang

Een dakbetreding set kunt u gebruiken voor toegang tot uw dak. De lichtkoepel kan tot 90 graden worden opengezet met uitzetters of gasveren door middel van het openzetten van een versterkt PVC ventilatieraam of verzwaard aluminium ventilatieraam bij grotere uitvoeringen. Op deze manier fungeert de dakbetreding als dakluik.

 

Daktoetreding standaard uitvoering als dakluik

Om het u makkelijker te maken hebben we een aantal sets samengesteld welke geschikt zijn voor toepassing in bewoonde ruimtes. Standaard bestaan deze sets uit een dubbelwandig acrylaat lichtkoepel en een AVP dakbetredingunit (AVP raam en opstand) uitgevoerd met klink en glijders. De scharnieren worden op de korte zijde gemonteerd. Alle onderdelen zijn dan ook los te verkrijgen bij losse onderdelen. Onze mensen staan u graag telefonisch te woord om u hierbij te helpen.

 

Daktoegang tot uw dakterras

Een dakbetreding is uitermate geschikt voor toegang tot uw dakterras. Voor een veilige toepassing heeft u een polycarbonaat lichtkoepel nodig.  Deze materiaalsoort is 300 keer sterker dan glas. U kunt hierbij kiezen voor enkelewandig, dubbelwandig,driewandig en zelfs vierwandig voor een optimale isolatie. U kunt uw daktoegang naar egen wensen zelf samenstellen.

Grote lichtkoepels dakbetreding voor daktoegang

Grotere dakbetredingen (rechthoekig vanaf 75 x175cm en vierkant vanaf 120x120cm) verkopen wij alleen met een aluminium verzwaard raamwerk in verband met de sterkte van dit materiaal. Een AVP raam levert bij grotere maten een te grote instabiliteit op.

Als u kiest voor een grote dakbetreding loopt u wel meer kans op condensvorming. Dit is het gevolg van het materiaal (op aluminium kan condensvorming ontstaan) en het grotere oppervlak van de dakbetreding zelf. De dakbetredingen met een kleinere dagmaat hebben hier geen last van.