Aflevergarantie en Betrouwbaarheid.

Bezig met laden...

Uiteraard staan wij voor de aan u geleverde service en de kwalitatief hoogstaande producten. Tijdens kantooruren zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en uiteraard beantwoorden wij de door u gestelde vragen ook indien ze bij ons per mail binnenkomen. De medewerkers van Bouw-Handel.nl hebben verstand van zaken en kunnen u dus van goed advies voorzien.
 

Aflevergarantie

Natuurlijk leveren wij hetgeen u bij ons besteld! Dat doen wij sinds 2007.
Indien u daar prijs op stelt kunt u de betaling voldoen met uw creditkaart van Mastercard of Visa. U heeft dan een aflevergarantie en aankoopverzekering. Dat betekent dat u het aankoopbedrag van de creditcard maatschappij retour krijgt indien wij niet zouden leveren. klik hier voor informatie: (mastercard) (VISAcard) 

Zelf afhalen

Een andere mogelijkheid is dat u de producten zelf afhaalt op ons kantooradres en ter plaatste de betaling voldoet. Dat kan altijd in overleg; Bel ons! 0252-622345.

Let op bij afhalen dat u rekening houdt met de afmetingen van het product dat u afhaalt. Zo is een lichtkoepel alleen met een personenwagen af te halen indien de afmetingen kleiner of gelijk zijn aan dagmaat 90x90. 

Lichtkoepels zijn tevens af te halen in Amsterdam, dakramen in Groesbeek.