Aflevergarantie en Betrouwbaarheid.

Uiteraard staan wij voor de aan u geleverde service en de kwalitatief hoogstaande producten. Tijdens kantooruren zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en uiteraard beantwoorden wij de door u gestelde vragen ook indien ze bij ons per mail binnenkomen. De medewerkers van Bouw-Handel.nl hebben verstand van zaken en kunnen u dus van goed advies voorzien.
 

Aflevergarantie

Natuurlijk leveren wij hetgeen u bij ons besteld! Dat doen wij sinds 2007.
Indien u daar prijs op stelt kunt u de betaling voldoen met uw creditkaart van Mastercard of Visa. Dat kost 2% extra maar daar heeft u dan wel een aflevergarantie en aankoopverzekering voor! Dat betekent dat u het aankoopbedrag van de creditcard maatschappij retour krijgt indien wij niet zouden leveren. klik hier voor informatie: (mastercard) (VISAcard) De 2% kosten krijgen wij doorberekend van de creditcard maatschappij en zijn dus geen extra winst voor ons... Indien u met iDeal betaald kost dat niets extra en krijgt u ook uw bestelling... Het is maar dat u het weet en de keus is aan u!

Zelf afhalen

Een andere mogelijkheid is dat u de producten zelf afhaalt op ons kantooradres en ter plaatste de betaling voldoet. Dat kan altijd in overleg; Bel ons! 0252-622345.

Let op bij afhalen dat u rekening houdt met de afmetingen van het product dat u afhaalt. Zo is een lichtkoepel alleen met een personenwagen af te halen indien de afmetingen kleiner of gelijk zijn aan dagmaat 90x90. 


Kantooradres:
Bouw-Handel.nl
Oosteinderweg 232
1432 BA  Aalsmeer

Lichtkoepels zijn tevens af te halen in Amsterdam, dakramen in Groesbeek.