Buizen en meterkastplaten

Bezig met laden...

INVOERBOCHTEN
Elke laagbouwwoning in Nederland wordt voorzien van een set invoerbochten. Deze doorvoerbochten komen binnen via de meterkast (met meterkastplaat) en dienen voor het invoeren van gas, water, cai, telecom en elektra door de nutsbedrijven. U kunt hierboven een keuze maken uit standaard sets met alle benodigde doorvoerbochten voor een woning of voor losse invoerbochten als u op zoek bent naar een specifieke of meerdere invoerbochten(en).

Bouw-Handel.nl levert tevens alle afwijkende maten op het gebied van doorvoerbochten voor woningbouw en utiliteitsbouw. Wij leveren bijvoorbeeld doorvoerbochten met de maten 75, 90, 110, 125, 160mm. Neem contact op voor meer informatie of klik hierboven om naar de productpagina te gaan.

 

METERKASTPLATEN
De meterkastvloerplaat is ontwikkeld om de doorvoerbochten te centreren op de juiste plaats in de vloer van de meterkastruimte. Deze meterkastvloerplaten zijn te verkrijgen met en zonder KOMO keur, links en rechts te gebruiken, met en zonder isolatie. Ook kunnen wij maatwerk meterkastplaten leveren met gaten in de gewenste diameter op de gewenste positie. Neem contact op voor meer informatie of klik hier om naar de productpagina te gaan.