0252-622 345  
ma t/m vrij: 8.30 - 17.30
zondag: 12.00 - 16.00

Vlakke lichtkoepel

 

Vlakke lichtkoepels zijn onder te verdelen in de volgende soorten:

 

  • Vast (Fakro DXG en DXF)
  • Handmatig ventilerend  (Fakro DMG en DMF)
  • Electrisch ventilerend  (Fakro DEG en DEF)

 

Al deze type vlakke daklichten zijn te combineren met al dan niet electrtische zonwering, zowel binnen als buiten.

U kunt hieronder doorgaan naar de verschillende vlakke lichtkoiepels van glas. Staat uw maat of afmeting er niet bij? Neem dan conact met ons op via 0252-622345 of info@bouw-handel.nl

 

In de periode van 15 mei t/m 31 juli 2018 is er de  jaarlijkse Fakro cashbackactie voor particulieren voor een selctie van wiite dakramen en platdakproducten. Lees verder voor meer infromatie en de voorwaarden van deze actie.

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Vlakke lichtkoepel

Een vlakke lichtkoepel is een lichtkoepel met glas wat zorgt voor een strak uiterlijk en uitstekende isolatie waarden voor zowel warmte als geluid. Het platdakraam is te verkrijgen in een handmatig en elektrisch ventilerende uitvoering.. Het grote voordeel dat u met een vlakke lichtkoepel heeft is dat het u met deze dakkoepels een grote keuze aan zowel binnen- als buitenzonwering heeft.

Platdakramen van glas in verschillende afmetingen

De vlakke lichtkoepels zijn verkrijgbaar in 11 verschillende afmetingen. De maatvoering is anders dan die van standard lichtkoepels dus het is belangrijk dat u goed bij de technische gegevens kijkt naar de sparingsmaten en dagmaten van de vlakke lichtkoepels. Standaard zijn de platdakramen voorzien van drievoudig glas, voor een nog betere isolatie kunt u kiezen voor viervoudig glas (de DU8 uitvoering). In deze uitvoering zijn deze vlakke lichtkoepels uitermate geschikt voor passiefhuizen.

De opbouw van een vlakke lichtkoepel

Fakro vlakke lichtkoepels worden geleverd met opstand van 15 cm hoog waarvan de raamvleugel bestaat uit meerkamerprofioel van PVC in de kleur wit. De dakhelling van het (platte) dak moet 2° tot 15 ° zijn om het platdakraam afwaterend te kunnen monteren. Op een schuiner dak kan de vlakke lichtkoepel niet gemonteerd worden. Houdt dus altijd rekening met het type dak van uw uitbouw of garage.