Vlakke lichtkoepel

Bezig met laden...

Fakro Vlakke lichtkoepels zijn uitermate goed geïsoleerd en zijn een stijlvolle aanwinst voor uw platte dak. Stapel nu tijdelijk korting op FAKRO's  platdakraam, lichtkoepel vlak glas en stapel korting tot wel € 300. De actie loopt van 17 mei 2021 t/m 31 juli 2021. Bekijk de deelnemende producten en actievoorwaarden op de stapelkorting 2021 pagina.

De volgende type platdakramen zijn beschikbaar:

 

 • DXG - Vaste uitvoering met dubbel glas
 • DMG - Handmatige ventilerende uitvoering met dubbel glas
 • DEG - Elektrisch ventilerende uitvoering met dubbel glas
 • DXF - Vaste uitvoering met drievoudig glas
 • DMF - Handmatige ventilerende uitvoering met drievoudig glas
 • DEF -  Elektrisch ventilerende uitvoering met drievoudig  glas
 • DXW - Vaste uitvoering met beloopbaar glas
 • DRF - Daktoetreding met met drievoudig glas

  Een vlakke lichtkoepel is een lichtkoepel met glas wat zorgt voor een strak uiterlijk en uitstekende isolatie waarden voor zowel warmte als geluid. Het platdakraam is te verkrijgen in een handmatig en elektrisch ventilerende uitvoering.. Het grote voordeel dat u met een vlakke lichtkoepel heeft is dat het u met deze dakkoepels een grote keuze aan zowel binnen- als buitenzonwering heeft.

  Platdakramen van glas in verschillende afmetingen

  De vlakke lichtkoepels zijn verkrijgbaar in 11 verschillende afmetingen. De maatvoering is anders dan die van standard lichtkoepels dus het is belangrijk dat u goed bij de technische gegevens kijkt naar de sparingsmaten en dagmaten van de vlakke lichtkoepels. Standaard zijn de platdakramen voorzien van drievoudig glas, voor een nog betere isolatie kunt u kiezen voor viervoudig glas (de DU8 uitvoering). In deze uitvoering zijn deze vlakke lichtkoepels uitermate geschikt voor passiefhuizen.

  De opbouw van een vlakke lichtkoepel

  Fakro vlakke lichtkoepels worden geleverd met opstand van 15 cm hoog waarvan de raamvleugel bestaat uit meerkamerprofioel van PVC in de kleur wit. De dakhelling van het (platte) dak moet 2° tot 15 ° zijn om het platdakraam afwaterend te kunnen monteren. Op een schuiner dak kan de vlakke lichtkoepel niet gemonteerd worden. Houdt dus altijd rekening met het type dak van uw uitbouw of garage.