Bezig met laden...

Fakro Walkable vlakke lichtkoepel DXW

Ideaal voor dakterrassen! Het Walkable platdakraam van FAKRO is speciaal ontwikkeld voor platte daken die ook dienen als leefruimte. Dit type platdakraam is uitgevoerd met een versterkte, krasvrije glasplaat met antislipstructuur. Doordat de constructie een strakke afwerking heeft, kan het gemakkelijk gelijkgelegd worden met bijvoorbeeld een houten terrasvloer. Zo heeft u een mooi strak dakterras waar u veilig overheen loopt en waar u geniet van natuurlijke lichtinval in de ruimte onder het terras.

Eigenschappen van het Walkable platdakraam

 • De opstand (15 cm hoog) met raamvleugel is opgebouwd vanuit een PVC meerkamerprofiel dat in het profiel is geïsoleerd en aan de buitenzijde wit van kleur is.
 • De profielen zijn aan de binnenzijde geïsoleerd, waardoor uitstekende isolatiewaarden behaald worden. De profielen onder de glasplaat zijn speciaal afgewerkt, zodat het dakmateriaal gemakkelijk tegen het raam bevestigd kan worden.
 • Vlakke afwerking bovenaan in een krasvrij glas met zwarte glasrand en zwarte omlijsting (RAL 9005).
 • De unieke versterkte drievoudige, krasvrije glasplaat zorgt voor een hoge isolatiewaarde van Ug = 0,5 W/m2K.
 • Montage mogelijk in dakhelling 0 - 15º.

Functioneel en veilig

De versterkte constructie en de antislipcoating zorgen ervoor dat u veilig over het beloopbaar dakraam kan lopen. Dit is van groot belang als u een dakterras of een daktuin aanlegt waar u het beloopbaar platdakraam gelijk wilt leggen met de vloer waarover u loopt. Zo steekt het raam niet uit en zorgt het voor extra ruimte op uw dak. 

Energiebesparing
FAKRO platdakramen zijn zo ontworpen dat er zo min mogelijk warmteverlies vanuit de binnenruimte is. Het isolatiemateriaal in de profielen zorgen ervoor dat er hoge thermische isolatiewaarden behaald worden. Daarnaast is het Walkable platdakraam DXW voorzien van een drievoudige glasplaat (passiefhuis) met een warmtedoorgangscoëfficient van Ug = 0,5 m2/K.

 

Montagevideo DXW walkable platdakraam

Fakro Walkable vlakke lichtkoepel DXW

€ 1.921,12 € 1.587,70
* = verplichte optie

€ 1.921,12 € 1.587,70
 • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

  Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

  Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
  Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
 • 0252-622345
 • 10 jaar garantie

afmetingen platdakraamvlakke lichtkoepel doorsnede

vlakke lichtkoepel maatoverzichtdoorsnede afwerking vlakke lichtkoepel

platdakraam afmetingen

Uw raam: 0,7 W/m²K

Ug glass: 0,5 W/m²K

Glaspakket: 888.44(1xESG,2xTVG)-Tg16Ar-4HT-Tg18Ar -55.2T

Gasvulling: argon

Buitenruit: gehard

Binnenruit: gelamineerd

Afdichtingsrubbers: 1

Geluidswerendheid Rw: nnb

Montage hellingshoek: 0 - 15 °

Het kozijn is gemaakt van veelcellige PVC profielen met stalen verstevigingselementen in de kleur wit. PVC absorbeert geen vocht, is duurzaam en bestand tegen corrosie. Geschikt voor ruimten waar langdurige vocht aanwezig is (badkamer, wasserette en zwembad).