Kunststof dakraam

Bezig met laden...

Een kunststof dakraam kiezen kan een uitdaging zijn. Wat voor soort dakraam kiest u en waar moet u allemaal rekening mee houden. Bouw-handel helpt kopers graag bij het maken van de juiste keus uit het assortiment kunststof dakramen. Lees onze tips en ontdek wat voor jou het beste kunststof dakraam is.

  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-24 van 62

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-24 van 62

  Pagina

  Standaard tuimeldakraam kunststof

  Het scharnierpunt van een tuimeldakraam zit in het midden van een venster, waardoor deze half naar binnen en half naar buiten openslaat. Een standaard tuimeldakraam van kunststof  maak je makkelijk aan beide kanten schoon, omdat deze 180 graden om zijn as tuimelt.

  Fakro PTP dakraam badkamer

  Uitzettuimeldakraam kunststof

  Het uitzettuimeldakraam opent boven je hoofd, omdat het scharnier aan de bovenkant zit. Dit type kunststof dakramen draait 180° om zijn as en maak je makkelijk schoon. Het uitzet-tuimeldakraam heeft ook een schuifschakelaar in het kozijn. Met deze schakelaar bepaal je of je het dakraam opent in tuimelstand of uitzet-tuimelstand. 

  Uitzet tuimel dakraam Fakro

  Verschil tussen merken kunststof dakramen

  Wij hebben twee merken in ons assortiment die kunststof dakramen aanbieden: Velux en Fakro. Qua prijs en kwaliteit ontlopen de twee elkaar niet zoveel. Maar er zijn wel een paar verschillen tussen de merken.

  Fakro dakramen kunststof

  Kunststof FAKRO-dakramen zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en zorgen voor veel natuurlijke ventilatie en daglicht. Ook staan ze bekend om de handgreep aan de onderzijde en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

  Velux dakramen kunststof

  Kenmerkend voor Velux dakramen is de topkwaliteit en de handgrepen aan de bovenkant. Onze kunststof Velux-dakramen hebben een houten kern en zijn afgewerkt met een polyurethaan beschermlaag en naadloze hoekverbindingen, zodat water het hout niet kan penetreren.

  Reviews dakramen 

  Wil je een kunststof dakraam kopen? Ontdek wat andere mensen zeggen over onze dakramen. Lees de reviews over de dakramen van Bouw-Handel. 

   

  Timmerbedrijf Rumi

  Datum: 01-11-2021

  Prima bedrijf!

  Ervaring: 2 Ubbink dakramen besteld en snel ontvangen.

  Lees deze review ook op feedback company. 

  Albert De Vries

  Datum: 05-07-2021

  Zeer goed en vriendelijk bedrijf

  Ervaring:

  Ik moest 2 dakramen hebben en zou ze eerst bij een ander bestellen maar wou even wat info dus iemand aan de telefoon Maar dat kon daar niet kon alleen online bestellen en je kon een mail sturen dus kwam ik bij jullie en kreeg een goede uitleg via de telefoon en heb alles besteld bij jullie top geregeld en had alles een paar dagen later in huis

  Lees deze review ook op feedback company.

   

  T. leenderts

  Datum: 07-02-2021

  Dakraam snel en goed verpakt geleverd

  Lees deze review ook op feedback company

   

  PTP dakraam Fakro

  Veelgestelde vragen kunststof dakramen

  Hebben jullie Velux kunststof dakramen?

  Ja, we hebben Velux dakramen met een kern van hout en een polyurethaan beschermlaag. Deze kunststof beschermlaag is voorzien van naadloze hoekverbindingen, waardoor water het hout niet kan penetreren. Bekijk onze kunststof Velux dakramen. Of bekijk onze kunststof Fakro dakramen met een veelcellig pvc-profiel.

  Zijn kunststof dakramen duurder dan houten dakramen?

  Meestal zijn kunststof dakramen iets duurder dan houten dakramen. Zo is het goedkoopste Velux kunststof dakraam rond de € 377, terwijl een een houten, afgelakt Velux dakraam van hetzelfde formaat € 294 kost. Kunststof dakramen gaan meestal wel wat langer langer mee en hebben weinig tot geen onderhoud nodig, waardoor ze op lange termijn weer goedkoper worden. 

  Is een kunststof dakraam beter dan een houten dakraam?

  Nee, dat hoeft niet. Een houten dakraam heeft meer onderhoud nodig en gaat misschien iets minder lang mee dan een kunststof dakraam, maar ook onze houten dakramen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een houten dakraam is een uitstekende optie als u een meer natuurlijke uitstraling wilt.

  Velux dakraam

  Populaire modellen kunststof dakramen

   

  Fakro PTP V-U3 Tuimelraam kunststof V35 55x78 cm

   

  Fakro PTP-V U3 80 Tuimelraam kunststof 94x98cm

   

  Velux Dakraam GGU MK08 0070 78x140

   

  Velux Dakraam GGU CK02 0070 55x78

   

  Velux Dakraam GGU UK08 0070 134x140

   

  Gerelateerde types dakramen

   

  Houten dakramen

  Velux dakramen

  Fakro dakramen

  Standaard tuimeldakramen

  Dakramen grenen binnenkant

  Witte dakramen

   

  Meer praktische info dakramen

   

  Kosten dakraam plaatsen

   

  Dakraam opmeten

   

  Vergunning dakraam plaatsen

   

  Onderhoud van een dakraam

   

  Dakraam isoleren