Lichtkoepel rechthoekig

Bezig met laden...

Rechthoekige lichtkoepels van Bouw-Handel.nlBouw-handel.nl levert complete lichtkoepels en onderdelen in verschillende maatvoeringen en materiaalsoorten. Zo hebben we een ruime keuze rechthoekige lichtkoepels beschikbaar in zowel de meest gangbare als specifieke afmetingen. Al onze lichtkoepels zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de geldende normen en eisen op het gebied van productspecificaties en beproevingsmethoden (EN 1873 en EN 1201-2).

Voordelen van rechthoekige lichtkoepels

Een goede dosis zonlicht is essentieel voor ieder mens. Licht draagt niet alleen bij aan uw gezondheid het heeft daarnaast een positief effect op het werk- en leefklimaat. Met een lichtkoepel haalt u buiten letterlijk naar binnen en worden ruimten op natuurlijke wijze belicht. Niet alleen goed voor u, ook voor uw portemonnee aangezien lichtkoepels energiekosten helpen te verlagen.

De laagste prijs, hoogste kwaliteit

Op al onze rechthoekige lichtkoepels geldt standaard een fabrieksgarantie van 10 jaar. Daarnaast hanteert Bouw-handel.nl een laagste prijsgarantie op ons volledige lichtkoepel assortiment. Vindt u hetzelfde product elders voor een lagere prijs dan ontvangt u het verschil + 10% als korting op uw lichtkoepel aankoop.

Kortom, hoge kwaliteit, de laagste prijs en alle voordelen die lichtkoepels u te bieden hebben. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bekijk ons uitgebreide assortiment rechthoekige lichtkoepels.

Aanbevolen rechthoekige lichtkoepels

  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-24 van 104

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-24 van 104

  Pagina