Ronde lichtkoepel

Bezig met laden...

Ronde lichtkoepels van Bouw-Handel.nlU bent op zoek naar een ronde lichtkoepel van hoge kwaliteit tegen een lage prijs? In dat geval heeft Bouw-Handel.nl het complete assortiment ronde lichtkoepels geschikt voor vrijwel elk project. Daarnaast geldt op al onze lichtkoepels een laagste prijsgarantie. Vindt u onze producten ergens anders goedkoper dan betalen wij u het verschil terug plus een extra 10% korting.

Gegarandeerde kwaliteit

Al onze ronde lichtkoepels worden onafhankelijk getest en voldoen aan de geldende normen op het gebied van productspecificaties en beproevingsmethoden (EN 1873). Onze lichtkoepels met opstanden zijn een puur Nederlands fabricaat en hebben standaard een fabrieksgarantie van 10 jaar!

Lichtkoepels: een gunstiger werk- en leefklimaat

Iedereen is van licht afhankelijk. Lichtkoepels vinden daarom op brede schaal toepassing om daglicht toe te laten treden in bijvoorbeeld uw huis, kantoor of industriehal. Mensen zijn niet gemaakt om altijd binnen te leven, met lichtkoepels van Bouw-Handel.nl haalt u een stukje buiten naar binnen. Het daglicht komt op een natuurlijke wijze de ruimte binnen en verspreidt zich over een groot oppervlak. Niet geheel onbelangrijk helpen lichtkoepels energiekosten te verlagen door de noodzaak van kunstmatig licht te verlagen.

Meer informatie over onze ronde lichtkoepels? Neem contact met ons op of bekijk direct ons uitgebreide assortiment ronde lichtkoepels.

Aanbevolen ronde lichtkoepels

    Van hoog naar laag sorteren

    13 producten

    Van hoog naar laag sorteren

    13 producten