Kunststof Deurluifels

Bezig met laden...


Bouw-handel.nl levert verschillende soorten kunststof deurluifels. Deze deurluifels zijn uitgevoerd met een plaat van acrylaat of een polycarbonaat . Deurluifels verfraaien het aanzicht van uw woning en ze voorkomen dat u nat wordt als u in de stromende regen de voordeur probeert open te doen.

  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-24 van 50

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-24 van 50

  Pagina

  Aluminium deurluifel of edelstaal

  Als je een kunststof luifel wilt aanschaffen, heb je de keus uit aluminium deurluifels en deurluifels met een frame van edelstaal (roestvast staal). Beide hebben een profiel van weerbestendig kunststof. Aluminium heeft als voordeel dat het minder weegt dan edelstaal, maar edelstaal gaat weer zeer lang mee. Beide materialen hebben dus zo hun voordelen.

  De fabrieksgarantie van een kunststof luifel is standaard 5 jaar.

  Glas voor kunststof deurluifel kiezen

  Afhankelijk van de productlijn worden er verschillende soorten glas gebruikt voor een kunststof deurluifel. Je kunt kiezen voor echt glas of materialen zoals acrylglas of polycarbonaat.

  Gelaagd veiligheidsglas voor deurluifel

  Het gelaagde veiligheidsglas (VSG) dat wij gebruiken voor een kunststof luifel bestaat uit twee lagen glas met hiertussen een scheurvaste, taaie elastische film die voor stabiliteit zorgt. Het veiligheidsglas is bijzonder goed bestand tegen externe belastingen en biedt een veilige beschutting tegen regen en sneeuw.

  Deurluifel met acrylglas of polycarbonaat

  Acrylglas weegt minder dan echt glas, waardoor het heel praktisch is in gebruik. Ook is het materiaal in een helder variant beschikbaar voor meer licht. Naast de heldere versie kun je ook kiezen voor een satijnen afwerking.

  Polycarbonaat is het hoogwaardigste kunststof en heeft het laagste gewicht van alle afdekmaterialen die we gebruiken. Polycarbonaat is nagenoeg onbreekbaar en wel 250 keer sterker dan glas. Een deurluifel met polycarbonaat doorstaat ook gemakkelijk extreme weersomstandigheden zoals hagelbuien. In vergelijking met acrylglas en vooral echt glas is een deurluifel met polycarbonaat wel minder helder, waardoor het voor iets minder licht doorlaat. 

  Zijdelen deurluifel

  Een aantal kunststof deurluifels hebben een bijbehorend zijdeel dat je op deze pagina kunt bestellen. Zijdelen beschermen je als de wind en regen van de zijkant komt. Acrylglazen zijpanelen kun je eenvoudig, onafhankelijk van je luifel, aan de huisgevel bevestigen. Je kunt onze zijpanelen links, rechts of aan beide kanten van de deurluifel bevestigen.

  Vormen en designs deurluifel

  De meeste kunststof luifels zijn gebogen of getoogd en een goede keuze als je een iets kleiner budget hebt. Houd bij het kiezen van de juiste deurluifel rekening met de gevel, je voordeur en het type woning. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en materialen. Sommige deurluifels kun je ook in iedere gewenste RAL-kleur bestellen. Wil je een deurluifel in een specifieke kleur, houd dan wel rekening met een langere levertijd.

  Deurluifel montage tips

  Het plaatsen van een deurluifel doe je heel eenvoudig zelf met de meegeleverde montagematerialen en uitgebreide montagehandleiding. Wil je een deurluifel plaatsen, zorg er dan voor dat je deze in baksteen monteert en niet in hout. In bakstenen blijven de schroeven en bouten beter vastzitten dan in hout. Begin met het voorboren van de montagegaten in de kunststof plaat. Dan kun je de kunststof plaat van je luifel beter bevestigen.

  Glas zonder boren bevestigen met LT-Line klik

  Een aantal van onze deurluifels is voorzien van onze unieke LT-Line kliktechnologie. Dankzij deze gepatenteerde technologie kun je acrylglaspanelen zonder boren aan het draagsysteem van de luifel bevestigen. Klemhouders zorgen voor de nodige houvast en veiligheid. Met LT-Line wordt ook het schoonmaken van je deurluifel gemakkelijker. 

  Heb je een deurluifel van echt glas? Voor deze deurluifels hebben we een gepatenteerd puntondersteuningssysteem. Deze unieke wandaansluiting heeft een hoogwaardige afwerking en een tijdloze, subtiele uitstraling waardoor je deurluifel er prachtig uitziet.

  Goede waterafvoer voor je deurluifel

  Bijna al onze luifels hebben een doordacht waterafvoersysteem. Het water wordt namelijk afgevoerd via de muurbeugels, regengoten, een spuwer of afwateringsgaten. Het waterafvoersysteem voorkomt dat regenwater op je deurluifel blijft liggen of overlast veroorzaakt als je je woning in- of uitgaat.

  Ledverlichting deurluifel

  Als je kiest voor ledverlichting in je deurluifel, bespaar je niet alleen energie, maar geef je je deurluifel ook een strakke uitstraling.

  Scherpe prijzen kunststof deurluifel

  Ons grote assortiment deurluifels bestaat uit standaard afmetingen. Dit zorgt ervoor dat je in bijna elke situatie een deurluifel kunt vinden. Dankzij onze scherpe prijzen betaal je nooit teveel voor je luifel. 

  Advies of speciale wensen voor je luifel?

  Weet je nog niet precies welke deurluifel je moet kiezen, wat de juiste afmeting is of heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons altijd even een e-mailtje sturen: [email protected]

  Wil je ons advies over het monteren van je deurluifel? Stuur dan een e-mail met foto's van de deurluifel en de plek waar je deze wilt plaatsen. We hebben jaren ervaring met deurluifels en geven je graag advies. 

  Heb je speciale wensen voor een deurluifel op maat? Bij het bestellen van grote hoeveelheden is dit mogelijk. Neem contact met ons voor meer informatie.

   

  Alternatieven voor een kunststof deurluifel