Kunststof Deurluifels

Bezig met laden...


Bouw-handel.nl levert verschillende soorten kunststof deurluifels. Deze deurluifels zijn uitgevoerd met een plaat van acrylaat t of een polycarbonaat . Deurluifels verfraaien het aanzicht van uw woning en ze voorkomen dat u nat wordt als u in de stromende regen de voordeur probeert open te doen.

  Producten 1-24 van 54

  Pagina

  Producten 1-24 van 54

  Pagina

  Kwaliteit

  Het frame van een kunststof deurluifel is van hoogwaardig aluminium of edelstaal en de profielen van weerbestendig kunststof. Het glas van de kunststof luifel is gemaakt van het glassoort acrylaat of polycarbonaat. Polycarbonaat is nagenoeg onbreekbaar., polycarbonaat is wel 250 keer sterker dan glas. Iedere voordeurluifel uit deze categorie is dan ook geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en voldoet aan alle geldende normen. De fabrieksgarantie is standaard 5 jaar.

  Vormen en designs

  De meeste kunststof luifels zijn gebogen of getogen en zijn een goede keuze als u een kleiner budget heeft om een deurluifel te kopen. Bij het kiezen van het juiste afdak let u niet alleenop uw persoonlijke voorkeuren, maar ook op de gevel, de voordeur en het type woning. In zijn algemeenheid bieden kunststof deurluifels u dus de mogelijkheid om het aangezicht van uw woning te verfraaien. Onze kunststof voordeurluifels bieden voor iedere smaak wat wils. U kunt kiezen uit verschillende vormen en materialen en bij sommige deurluifels is het mogelijk om uw gewenste RAL kleur te kiezen. Houdt u hierbij wel rekening met een langere levertijd. En met het feit dat niet

  Afhankelijk van de productlijn worden er verschillende soorten glas gebruikt in een overkapping.

  Het gelaagde veiligheidsglas (VSG) dat wij gebruiken is twee echt glas, waartussen een scheurvaste, taaie elastische film voor stabiliteit zorgt. Het veiligheidsglas is daardoor bijzonder goed bestand tegen externe belastingen en biedt een veilige beschutting.
  Acrylglas maakt indruk door zijn lichtere gewicht dan echt glas en heeft toch een goed zicht. Naast de heldere versie is er ook een satijnen afwerking beschikbaar.
  Polycarbonaat is het hoogwaardigste kunststof en heeft het laagste gewicht van alle afdekmaterialen die we gebruiken. In vergelijking met acrylglas en vooral echt glas is de optiek echter minder helder. Een overkapping van polycarbonaat doorstaat ook gemakkelijk extreme weersomstandigheden zoals hagelbuien.

  Zijdelen

  Zoals u hierboven kunt zien hebben een aantal kunststof deurluifels een bijbehorend zijdeel dat u op deze pagina kunt bestellen. Acrylglazen zijpanelen kunnen eenvoudig onafhankelijk van een luifel aan de huisgevel worden bevestigd en beschermen u veilig tegen zijdelingse weersomstandigheden, zoals wind en regen. Optioneel kunnen onze zijpanelen links, rechts of aan beide kanten bevestigd worden.

  Montage

  De meegeleverde montagematerialen en uitgebreide montagehandleidingen maken het voor u zeer eenvoudig om de deurluifel zelf te monteren. Als u de deurluifel zelf wilt monteren zorg er dan voor dat u deze monteert in baksteen en niet in hout. In bakstenen blijven de schroeven en bouten goed vastzitten, in hout is dat veel minder het geval. Begin met het voorboren van de montagegaten in de kunststof plaat. Dan kunt u de kunststof plaat beter monteren.

  Monteert u liever niet zelf de luifel? Dan kunt uiteraard ook de montage door laten uitvoeren door een plaatselijke aannemer of klusser Als u advies wenst dan kan dat door een mail met foto's van uw situatie op te sturen. Wij kijken graag met u mee.

  Led verlichting

  Tegenwoordig is het mogelijk om te kiezen voor een deurluifel met led verlichting. Dit zorgt voor een nog strakker vooraanzicht van uw huis.

  LT-line kliktechnologie

  Bij de productie en ontwikkeling van onze deurluifels hechten wij, naast een dynamisch design, vooral aan een betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit. Sommige van onze deurluifels zijn voorzien van onze unieke LT-Line kliktechnologie, dit is een gepatenteerde technologie. Hierdoor kunnen acrylglaspanelen zonder boren aan het draagsysteem worden bevestigd; Klemhouders zorgen voor de nodige houvast en de nodige veiligheid. Deze technologie maakt het schoonmaken van uw deurluifel ook veel gemakkelijker. Ons puntondersteuningssysteem is ook gepatenteerd. Deze unieke wandaansluiting voor luifels van echt glas overtuigt door zijn hoogwaardige verwerking, tijdloze elegantie en fijne uitstraling.

  Kunststof deurluifel

  Ons grote assortiment deurluifels bestaat uit standaard afmetingen. Dit zorgt ervoor dat je in bijna elke situatie een luifel kunt vinden. De scherpe prijzen van onze producten zorgen ervoor dat u niet teveel betaald.

  Waterafvoer

  Bijna al onze luifels hebben een doordacht waterafvoer systeem. Het water word namelijk afgevoerd via de muurbeugels, regengoten, een spuwer of afwateringsgaten. Deze voorkomen dat het water onnodig overlast geeft bij de entree van uw woning.

  Service

  Als u er niet uit komt kunt u ons altijd een email sturen naar: [email protected]

  Door jaren aan ervaring kunnen wij u een goed advies geven over de juiste afmeting van de deurluifels.

  Overige informatie

  Maatwerk is mogelijk bij grotere bestellingen, neem ook hiervoor contact op.