0252-622 345  
ma t/m vrij: 8.30 - 17.30
zondag: 12.00 - 16.00

Kunststof Deurluifels

Artikelen 1 tot 50 van 67 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Kunststof Deurluifels

Hierboven vindt u verschillende soorten kunststof deurluifels. Iedere deurluifel is in diverse afmetingen en kleuren te bestellen. Indien u dat wenst kunnen wij de deurluifels ook voor u monteren.

Kwaliteit

De kunststof deurluifels zijn van hoogwaardig aluminium of edelstaal, de profielen van weerbestendig kunststof. Iedere voordeurluifel uit deze categorie is dan ook geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en voldoet aan alle geldende normen. De fabrieksgarantie is standaard 5 jaar.

Esthetiek

In zijn algemeenheid bieden kunststof deurluifels u de mogelijkheid om het aangezicht van uw woning te verfraaien.Onze kunststof voordeurluifels bieden voor iedere smaak wat wils. U kunt kiezen uit verschillende vormen en materialen en bij sommige deurluifels is het mogelijk een andere kleur te kiezen. Houdt u hierbij wel rekening met een langere levertijd.

Zijdelen

Zoals u hierboven kunt zien hebben een aantal kunststof deurluifels een bijbehorend zijdeel dat u op deze pagina kunt bestellen.

Montage

De meegeleverde montagematerialen en uitgebreide montagehandleidingen maken het voor u zeer eenvoudig om de deurluifel zelf te monteren. U kunt uiteraard ook de montage door ons laten uitvoeren. Hiervoor kunt u de Luifel Montage Service bestellen.