Wij zijn open tijdens de bouwvak, neem contact op voor de snelste levertijd.

Kunststof Deurluifels

Bezig met laden...

Bouw-handel.nl levert verschillende soorten kunststof deurluifels. Deze deurluifels zijn uitgevoerd met of een acrylaat glasplaat of een polycarbonaat plaat. De meeste luifels van kunststof zijn gebogen of getogen en zijn een goede keuze als u een kleiner budget heeft om een deurluifel te kopen.

  Producten 1-24 van 44

  Pagina

  Producten 1-24 van 44

  Pagina

  Kwaliteit

  De kunststof deurluifels zijn van hoogwaardig aluminium of edelstaal, de profielen van weerbestendig kunststof. Iedere voordeurluifel uit deze categorie is dan ook geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en voldoet aan alle geldende normen. De fabrieksgarantie is standaard 5 jaar.

  Esthetiek

  In zijn algemeenheid bieden kunststof deurluifels u de mogelijkheid om het aangezicht van uw woning te verfraaien.Onze kunststof voordeurluifels bieden voor iedere smaak wat wils. U kunt kiezen uit verschillende vormen en materialen en bij sommige deurluifels is het mogelijk een andere kleur te kiezen. Houdt u hierbij wel rekening met een langere levertijd.

  Zijdelen

  Zoals u hierboven kunt zien hebben een aantal kunststof deurluifels een bijbehorend zijdeel dat u op deze pagina kunt bestellen.

  Montage

  De meegeleverde montagematerialen en uitgebreide montagehandleidingen maken het voor u zeer eenvoudig om de deurluifel zelf te monteren. U kunt uiteraard ook de montage door ons laten uitvoeren. Hiervoor kunt u een offerte opvragen door een mail met foto's van uw situatie op te sturen.