ISOduct

Bezig met laden...

Stel nu uw ISOduct rookkanaal naar keuze samen  door hieronder uw keuze te maken en bestel direct binnen enkele klikken het kanaal dat u nodig heeft Voor advies kunt u bellen met 0252-622345 of een email sturen naar [email protected]ISOduct is het meest velige dubbelwandige RVS rookkanaal op de markt en behoeft geen omkokering.

  Van hoog naar laag sorteren

  4 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  4 producten

         

  ISOduct Rookkanalen

  Waarrom een dubbelwandig RVS rookkanaal van Isoduct? Een gezellig avondje rond de haard, kachel of allesbrander verandert in Nederland zo’n 1300 keer per jaar in een nachtmerrie.

  Bouw luchtdicht met Isoduct

  Isoduct heeft een waarde voor de minimale afstand tot materialen van 0 millimeter, is getest volgens EN1859, en voldoet daarmee aan de gestelde eis in Nederland. Daarmee is Isoduct geschikt voor luchtdicht bouwen als enige rookkanaal op de markt.

  Voorkom schoorsteenbrand met Isoduct

  Door een slechtwerkend, door creosoot vervuild of oververhit rookkanaal of kachelpijp, breekt schoorsteen- of woningbrand uit. Met alle ingrijpende en zelfs levensbedreigende gevolgen van dien. Brand door een ondeugdelijk rookkanaal is eenvoudig te voorkomen met een veilig en volledig getest rookkanaal.

  Isoduct voldoet aan alle eisen

  Wie zijn haarden- of kachelspecialist vraagt om een ISOduct rookkanaal aan te leggen, haalt het veiligste rookkanaal van Europa in huis. ISOduct is een dubbelwandig rookkanaal met ingebouwde brandwerende omkokering. De montage van een extra omkokering is dus overbodig. ISOduct is het enige dubbelwandige rookkanaal dat zelfstandig voldoet aan het Nederlandse Bouwbesluit volgens de nieuwe NEN6062:2011! Dat betekend dus veiligheid zonder een brandwerende omkokering. Zelfs bestand tegen een schoorsteenbrand!

  ISOduct voordelen op een rij:
   

  • Veiligheid: ISOduct is het enige rookkanaal zonder extra brandwerende omkokering dat voldoet aan alle eisen voor brandveiligheid en het Bouwbesluit
  • ISOduct dempt het geluid dankzij de solide constructie
  • ISOduct voert 50 procent meer rookgassen af
  • Dankzij de zeer hoge isolatiewaarde van ISOduct trekt uw rookkanaal veel meer
  • ISOduct is bestand tegen een schoorsteenbrand
  • ISOduct heeft een minimale condensatie en roet- en creosoot aanslag
  • Dankzij de ingebouwde omkokering zijn de montagekosten laag
  • Luchtdicht bouwen wordt mogelijk met een ISOduct kanaal

  Opbouw Isoduct Rookkanaal