ISOduct

Stel nu uw ISOduct rookkanaal naar keuze samen  door hieronder uw keuze te maken en bestel direct binnen enkele klikken het kanaal dat u nodig heeft Voor advies kunt u bellen met 0252-622345 of een email sturen naar info@bouw-handel.nl.  ISOduct is het meest velige dubbelwandige RVS rookkanaal op de markt en behoeft geen omkokering.

4 producten

4 producten

       

ISOduct Rookkanalen

Waarrom een dubbelwandig RVS rookkanaal van Isoduct? Een gezellig avondje rond de haard, kachel of allesbrander verandert in Nederland zo’n 1300 keer per jaar in een nachtmerrie.

 

Door een slechtwerkend, door creosoot vervuild of oververhit rookkanaal of kachelpijp, breekt schoorsteen- of woningbrand uit. Met alle ingrijpende en zelfs levensbedreigende gevolgen van dien. Brand door een ondeugdelijk rookkanaal is eenvoudig te voorkomen.

 

Wie zijn haarden- of kachelspecialist vraagt om een ISOduct rookkanaal aan te leggen, haalt het veiligste rookkanaal van Europa in huis. ISOduct is een dubbelwandig rookkanaal met ingebouwde brandwerende omkokering. De montage van een extra omkokering is dus overbodig. ISOduct is het enige dubbelwandige rookkanaal dat zelfstandig voldoet aan het Nederlandse Bouwbesluit volgens de nieuwe NEN6062:2011! Dat betekend dus veiligheid zonder een brandwerende omkokering. Zelfs bestand tegen een schoorsteenbrand!

GEEN omkokering nodig met Isoduct.

 

ISOduct voordelen op een rij:
 

  • Veiligheid: ISOduct is het enige rookkanaal zonder extra brandwerende omkokering dat voldoet aan alle eisen voor brandveiligheid en het Bouwbesluit
  • ISOduct dempt het geluid dankzij de solide constructie
  • ISOduct voert 50 procent meer rookgassen af
  • Dankzij de zeer hoge isolatiewaarde van ISOduct trekt uw rookkanaal veel meer
  • ISOduct is bestand tegen een schoorsteenbrand
  • ISOduct heeft een minimale condensatie en roet- en creosoot aanslag
  • Dankzij de ingebouwde omkokering zijn de montagekosten laag
  1. standaard opbouw isoduct kanaal

Vraag en Antwoord

 

Vragen over Isoduct kanalen

 

Vragen over rookkanalen
Vragen over doorvoeringen
Vragen over montage
Vragen over voorschriften
montage handleiding
installatie voorschriften