Rookkanaal dubbelwandig

Bezig met laden...

Dubbelwandige rookkanalen van Bouw-Handel.nl

Dubbelwandig rookkanaal voor een veilige afvoer

Bij het installeren van een open haard of gaskachel in uw woning is het van belang dat rookgassen op een deugdelijke manier worden afgevoerd. Een schoorsteen moet in staat zijn om rook en warmte snel weg te krijgen, om een veilig gebruik van uw haard mogelijk te maken. Daarvoor heeft u een rookkanaal dubbelwandig nodig. Immers, een dubbelwandig rookkanaal zorgt ervoor dat uw kachel beter presteert, zodat u er het meeste rendement uit kunt halen. Laat hitte geen vat krijgen op de directe omgeving van uw rookafvoer, zoals de schoorsteenmantel of de -kap. Een dubbelwandig rookkanaal is uitermate geschikt voor toepassing bij open haarden of gaskachels. Zoals de naam al aangeeft, bestaat deze uit twee wanden waarvan de ruimte tussen beide is gevuld met een hittebestendige, brandvrije keramische wol. Hoewel deze isolatie de hitte voldoende dempt, is het aan te bevelen om deze rookkanalen te omkokeren met een brandvrij materiaal. De enige uitzondering hierop zijn de rookkanalen van Isoduct. Deze hebben een ingebouwde dubbele isolatiemantel van het speciale isolatiebeton Multimix met een isolatiedeken. Wij van Bouw-Handel.nl raden u daarom het gebruik van een Isoduct rookkanaal aan, u zit dan altijd goed.

Dubbelwandig rookkanaal: altijd de beste prijs

Wij leveren een grote verscheidenheid aan rookafvoeren van topmerken. Ook voor onderdelen die benodigd zijn bij de bevestiging en installatie van een dubbelwandig rookkanaal in uw woning, kunt u bij Bouw-Handel.nl terecht. Deze zijn gemakkelijk aan een bestelling toe te voegen. Op al onze producten geldt bovendien een laagste prijsgarantie. Biedt een andere firma een vergelijkbaar rookkanaal dubbelwandig aan maar voor een lagere prijs, dan krijgt u het verschil terug plus een extra 10 procent korting op uw bestelling. Bouw-Handel.nl is sinds jaar en dag een vertrouwde leverancier van al uw bouwonderdelen. Sinds 2007 leveren wij onze producten door heel Nederland aan particulieren, bouw- en klusbedrijven en gespecialiseerde verwerkers. Naast een dubbelwandig rookkanaal, kunt u bij ons ook terecht voor onder meer dakramen, lichtkoepels, ladders, trappen en steigers. Heeft u een bepaald onderdeel snel nodig? Bedenk dan dat Bouw-Handel.nl 98 procent van alle bestellingen binnen een week aflevert.

Rookkanaal dubbelwandig? Bouw-Handel.nl!

Voor meer informatie over dubbelwandige rookkanalen kunt u contact met ons opnemen via 0252-622345, de chatfunctie of e-mail. Onze medewerkers zijn u graag van dienst met een deskundig advies. Of neem direct een kijkje in ons digitale assortiment. Laat u door ons informeren als u een rookkanaal dubbelwandig wit hebben geïnstalleerd. Het aanvragen van een offerte is eveneens mogelijk. Graag tot ziens bij Bouw-Handel.nl!

Aanbevolen dubbelwandige rookkanalen

    Van hoog naar laag sorteren

    10 producten

    Van hoog naar laag sorteren

    10 producten