Dakluik

Bezig met laden...

Een dakluik is een handig hulpmiddel om snel het dakterras te bereiken. Het is belangrijk dat deze dakluiken beschikken over een goede isolatie en hierdoor niet te veel kou of warmte doorlaten. Al onze dakluiken beschikken over een goede isolatiewaarde, waarmee wij zorgen dat u genoeg isolatie behoudt. Daarnaast kan een dakluik gebruikt worden voor een makkelijkere dakinspectie. Vooral bij een plat dak kan dit zijn vruchten afwerpen. Met onze handige bouwpakketten kan iedereen snel en eenvoudig een dakluik plaatsen. In dit pakket vindt u namelijk alles terug wat u nodig heeft om het dakluik te monteren.

  Van hoog naar laag sorteren

  10 producten

  1. Fakro DRL dakluik
   € 1.104,61 € 912,90
  2. Skylux iWindow Daktoegang
   Vanaf € 1.347,64 € 1.113,75
  Van hoog naar laag sorteren

  10 producten

  Dakluik met trap

  Naast de standaard dakluiken, hebben wij ook verschillende dakluiken met trap op voorraad. Het voordeel van deze dakluik met trap is dat u geen losse trap meer hoeft aan te schaffen. Deze soorten dakluiken hebben wij in zowel kunststof als glas uitvoering, waarbij de glas uitvoering een iets betere isolatiewaarde heeft dan de kunststof variant.

  Veelgestelde vragen over dakluiken

  Regelmatig krijgen wij vragen over onze dakluiken. Om u snel van een antwoord te kunnen voorzien hebben wij hieronder de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet.

  Hoelang heb ik garantie?


  Al onze dakluiken komen standaard met 10 jaar garantie. Dit betekent dat alle onderdelen , met uitzondering van elektrische onderdelen, voorzien zijn van 10 jaar fabrieksgarantie. Bij kapotte of defecte onderdelen zullen wij dus kijken naar een passende oplossing

  Welke maat heb ik nodig?


  Niet ieder dakluik is geschikt voor uw situatie. Om er zeker van te zijn dat het dakluik past, kunt u het beste de lengte en de breedte opmeten. Om u op weg te helpen hebben wij deze maten per product al aangegeven.

  Kan een dakluik als officiële vluchtroute worden gebruikt?

  Een dakluik kan gebruikt worden als officiële vluchtroute wanneer het voldoet aan de volgende 3 randvoorwaarden:

  1. Het dakluik moet snel en zonder overbodige handelingen te openen zijn
  2. Het dakluik moet worden voorzien van een knopcilinder
  3. De vluchtroute moet goedgekeurd worden door de brandweer

  Advies nodig of vragen over onze producten?

  Heeft u nog vragen over onze dakluiken of andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Onze medewerkers helpen u dan graag met het vinden van een antwoord en passende oplossing.

  Gerelateerde links