Vlizotrap

Bezig met laden...

Bouw-handel.nl levert een groot assortiment aan vlizotrappen van Fakro. Deze onderscheiden zicht door een hoge kwaliteit en groot aantal opties. U kunt bij ons een vlizotrap eenvoudig online kopen voor zeer scherpe prijzen. Wij leveren houten vlizotrappen gratis snel bij u thuis. Voor afhalen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met uw bestelling.

Fakro Vlizotrap

  • Kwaliteit door FSC keurmerk en uitstekende isolerende eigenschappen
  • Gemakkelijke montage door 2 personen
  • 3 jaar garantie
  • Handig te bedienen openingssysteem
  • Uit te breiden met verschillende toebehoren

 

zolder

 

Constructie Zoldertrap Hout

zoldertrap

Vlizotrappen Fakro

Zoldertrappen (ook wel vlizotrappen genoemd) zijn bij Bouw-Handel.nl te bestellen in de materialen hout of metaal. U kunt kiezen voor een standaard houten vlizotrap in diverse afmetingen en hoogtes. Deze zoldertrap is uitschuifbaar te bestellen en ook extra isolerend of brandvertragend. De kleur van het hardboard is wit of beige en naar uw wens te leveren, met afdichtingsrubbers, afdeklatten, een metalen handgreep en openingsmechanisme. Ook leveren wij de bekende molenaarstrap en scharnierende vlizotrappen.

Vlizotrap afmetingen

De afmetingen van een vlizotrap worden uitgedrukt in sparingsmaten. Dit zijn de maten van de sparing in plafond waar de zoldertrap in moeten komen. U dient dus voordat u een vlieringtrap koopt eest goed de maten van deze sparing op te meten. De smalste breedte die mogelijk is bij een vlizotrap van Fakro is 55 centimeter. Verder bestaan er sparingsbreedtes van 60, 70 en 86 centimeter. In de lengte heeft u meer opties. U kunt kiezen voor 94, 111, 120, 130 of 140 cm. Uiteraard zijn er ook afwijkende maten mogelijk. Besef wel dat dit maatwerk is waardoor de levertijd langer en de prijs duurder is.