Lichtstraat

Bezig met laden...
Heeft u behoefte aan meer daglicht in uw huis? Met een van onze lichtstraat daken, creëert u een meer natuurlijke lichtinval in uw huis en zorgt u voor meer licht in het huis. Daarnaast zorgt een lichtstraat ervoor dat je woning er optisch groter uitziet en het straalt elegantie en luxe uit. Onze lichtstraten zijn perfect voor platte daken en creëren extra natuurlijk daglicht. Bij bouw-handel vindt u lichtstraten in verschillende uitvoeringen die u makkelijk op het dak gemonteerd heeft.
  Van hoog naar laag sorteren

  3 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  3 producten

  HR++ glas en optimale isolatie

  Al onze lichtstraten hebben HR++ glas als beglazing. Dit is gehard glas, wat zorgt voor een betere isolatie maar ook een stuk steviger is dan gewoon glas. Verder is dit glas ook waterdicht en luchtlekdicht en is het strak afgewerkt. Dit zal er ook voor zorgen dat u minder geld kwijt bent aan stookkosten. Ook is dit soort glas voorzien van een politiekeurmerk en is het SKG getest. Onder andere zorgt het glas ervoor dat inbreken een stuk lastiger wordt.

  Lichtstraat versus lichtkoepel

  Een lichtstraat en een lichtkoepel lijken erg op elkaar, maar er is een belangrijk verschil tussen de twee. Een lichtstraat bestaat namelijk altijd uit meerdere segmenten glas of kunststof. Terwijl een lichtkoepel maar uit een stuk glas of kunststof bestaat. Zowel lichtstraten als lichtkoepels kunnen op platte of hellende daken worden gebruikt en zorgen voor extra daglicht in uw huis. De vlakke lichtkoepel of vlakke lichtstraten zijn het meest geschikt voor een plat dak, terwijl de lichtkoepels met een verhoging beter zijn voor een hellingsdak.

  Makkelijk te monteren

  Al onze producten komen inclusief een bouwpakket. In dit pakket vind je alle materialen en benodigdheden die je nodig hebt om het product in elkaar te monteren. Ook komen onze bouwpakketten met een handige handleiding, die ervoor zorgt dat het product snel gemonteerd is. Kortom, montage is kinderspel met onze bouwpakketten.

  Gerelateerde pagina’s