Lichtkoepel Zonwering

Bezig met laden...

Lichtkoepels laten veel daglicht binnen, dat wil je ook maar niet altijd. Bij warme dagen kun je te veel warmte binnenkrijgen, of juist te veel kou bij winterse dagen. Dat wil je niet. Ook wil je soms het binnenkomende daglicht kunnen verminderen of een ruimte geheel verduisteren. Daarom voeren we een uitgebreide selectie aan hoogwaardige lichtkoepel zonweringproducten met verschillende opties van gerenommeerde merken zoals Kvadrat Shades (voorheen Verosol), Velux, Fakro, en Skylux. Wij begrijpen dat het naar wens aanpassen van lichtinval en beschermen tegen straling van de zon van groot belang is, vooral tijdens warme zomerdagen en als je wil gaan slapen.

  Van hoog naar laag sorteren

  10 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  10 producten

  Waarom een Lichtkoepel Zonwering?

  Op warme dagen is een goede zonwering voor lichtkoepels van essentieel belang. Ons uitgebreid assortiment aan zonweringen voor lichtkoepels biedt de ideale oplossing voor een het verduisteren van een ruimte en bescherming tegen overmatige warmte. Dit zijn de meest belangrijke voordelen van raamdecoratie voor lichtkoepels en platdakramen:

  • Reduceert geleidelijk het binnenkomend zonlicht.

  • Reduceert gedeeltelijk de overtollige warmte in een ruimte.

  • Vergrendelen van de zonwering in elke positie.

  • Beperking van warmteverlies tijdens de winter.

  • Bescherming tegen UV-straling.

  • Biedt volledige privacy door het bedekken van het raam.

  • Geschikt om schoon te maken.

    

  Verscheidenheid aan Producten Ons assortiment lichtkoepel zonwering omvat niet alleen diverse plisségordijnen en verduisterende stoffen, maar ook andere producten zoals raamdecoratie en screens. Hieronder bespreken we de vele mogelijkheden om uw ruimte aan te passen naar jouw persoonlijke stijl en behoeften.eigen smaak.

  Bespaar tot 25% op stookkosten met een Kvadrat Shades plissé

  Kvadrat Shades raambekleding gaat verder dan enkel zonwering; het speelt een cruciale rol bij het behouden van warmte in de winter. Deze innovatieve raambekleding biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar kan ook tot wel 25% besparen op stookkosten.

  Hoe Kvadrat lichtkoepel zonwering warmteverlies via lichtkoepels minimaliseert

  Het geheim zit in de doordachte technologie. Tussen de binnenzonwering en het raam ontstaat een luchtlaagje, waarvan de stilstaande lucht een isolerende werking heeft. Dit zorgt voor een extra barrière tegen warmteverlies door de ramen. Daarnaast is het gebruikte gemetalliseerde doek doeltreffend; het weerkaatst zonlicht in de zomer en geeft minimale warmte af in de winter, waardoor de warmte binnen blijft.

  Assortiment lichtkoepel zonwering plissé

  Met Kvadrat Shades ervaar je niet alleen comfortabele zonwering, maar draag je ook bij aan een energiezuinig en duurzaam thuis. Bespaar op stookkosten terwijl je geniet van de esthetiek en functionaliteit van deze geavanceerde raambekleding.Wij leveren een handbediende uitvoering en een uitvoering op zonne-energie. Beide zijn in 2 stofsoorten te verkrijgen: ondoorzichtig wit en verduisterend sneeuwwit. De verduisterende uitvoering is genaakt met de speciale aluminium achterzijde en isoleert beter dan de ondoorzichtige versie die meer geschikt is voor de badkamer.

   

  Velux Lichtkoepel Zonwering

  Of u nu geïnteresseerd bent in verduisterende stoffen, plisségordijnen of andere oplossingen, Velux biedt producten die niet alleen aan de hoogste normen voldoen, maar ook die ook een aanwinst zijn voor iedere woonruimte. De juiste zonwering voor Velux lichtkoepels is cruciaal voor een comfortabele woonomgeving.

  De buitenzonwering voor Velux lichtkoepels, een innovatieve oplossing voor het behouden van een aangenaam klimaat in jouw uitbouw of aanbouw. Deze unieke zonwering is ontworpen om tot 67% van de zonnewarmte tegen te houden, waardoor je ruimte koel blijft en comfortabel aanvoelt.

  De buitenzonwering voor Velux lichtkoepels is niet alleen functioneel maar ook energiezuinig. Door de witte transparante gaasstructuur wordt de zonnestraling geblokkeerd voordat deze het glas van de lichtkoepel bereikt. Hierdoor wordt voorkomen dat je (huis)kamer te veel opwarmt, zelfs op de warmste dagen.

  Hoe werkt Velux zonwering voor plat dak producten?

  Deze innovatieve buitenzonwering werkt op zonne-energie, waardoor er geen stopcontact in de buurt nodig is. Standaard wordt het geleverd met een voorgeprogrammeerde wandschakelaar. Voor extra gemak en controle over jouw binnenklimaat is er ook de optie om het VELUX ACTIVE pakket toe te voegen. Hiermee kun je al jouw Velux producten, inclusief de buitenzonwering, bedienen via je smartphone of tablet. Het VELUX ACTIVE systeem bevat sensoren die temperatuur en CO2-niveaus meten, waardoor het systeem automatisch de zonwering sluit als het te warm wordt, zodat de temperatuur op een aangenaam niveau blijft.

  Buiten Zonwering voor een Velux Lichtkoepel: Montage en Bediening

  De montage van de buitenzonwering voor Velux lichtkoepels is eenvoudig. Deze wordt geplaatst tussen de schaal en het glas van de lichtkoepel, met een zonnecel aan de zijde van de schaal die daglicht opvangt en de lichtkoepel van energie voorziet voor het openen en sluiten. Deze zonwering is specifiek geschikt voor daklichten/lichtkoepels van het type CVP en CFP (voorgaande generatie).

  De buitenzonwering voor Velux lichtkoepels is gemakkelijk te monteren. Download onze montage-instructies voor gedetailleerde stappen. De bediening is net zo eenvoudig als effectief, met opties voor zonne-energie en een voorgeprogrammeerde wandschakelaar.

  Andere Interessante Producten

  Naast de buitenzonwering voor lichtkoepels van Velux bieden we een scala aan andere interessante producten. Ontdek ons assortiment van plisségordijnen, verduisterende dubbele plisségordijnen, verduisterende rolgordijnen en buitenzonwering voor daklichten van verschillende merken zoals Velux. Deze producten zijn beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

  Fakro Lichtkoepel Zonwering

  Fakro staat bekend om zijn stijlvolle en functionele producten die niet alleen beschermen tegen de zon, maar ook bijdragen aan de esthetiek van jouw interieur. Van plisségordijnen tot verduisterende stoffen, Fakro biedt diverse oplossingen voor de perfecte lichtregulering.

  Fakro binnenzonwering

  FAKRO binnenzonwering voor platdakramen en lichtkoepels


  Met het FAKRO ARF/D verduisterend rolgordijn is het mogelijk om een ruimte volledig te verduisteren. Wanneer het rolgordijn gesloten is, wordt het daglicht volledig buitengesloten, waardoor de ruimte in duisternis wordt gehuld. Dit wordt bereikt door het gebruik van speciaal materiaal, een afdichting in de onderlijst en een reflecterende laag aan de achterzijde, die samen de lichtinval effectief tegenhouden. De aluminium zijgeleiders dragen ook bij aan het verduisterende effect. Deze verduisterende rolgordijnen zijn eenvoudig en traploos regelbaar, en aan de bovenkant afgewerkt met een aluminium lijst.

  Naast hun functionele aspect zijn deze verduisterende rolgordijnen ook een decoratief element in uw interieur. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment kleuren en diverse decoratieve prints om aan uw voorkeuren te voldoen. Beschikbaar naast handmatige variant ook elektrisch, vergeet daarbij niet een voeding en afstandsbediening bij te bestellen als u deze nog niet heeft.

  Fakro buitenzonwering

  FAKRO buitenzonwering voor platdakramen en lichtkoepels

  De AMZ buitenzonwering van FAKRO biedt optimale bescherming tegen oververhitting terwijl het uitzicht naar buiten behouden blijft. FAKRO screens weerkaatsen zonlicht vóór het glas, beschermen tegen opwarming op zonnige dagen, en verminderen schadelijk reflecterend licht, cruciaal bij computergebruik. Gemaakt van duurzame, weerbestendige glasvezelstof, is de stof opgerold met een springveer en verborgen in een aluminium cassette boven het raam. Dit garandeert eenvoudig gebruik en volledige raambescherming tegen lichtinval. Versterkte randen zorgen voor de juiste spanning tussen doek en zijgeleiding, waardoor de buitenzonwering windhozen tot 120 km/u en zijwaartse windhozen tot 220 km/u weerstaat.

   

  Skylux Lichtkoepel Zonwering

  Skylux, een ander gerenommeerd merk in onze collectie, biedt elegante lichtkoepel zonweringopties. Of je nu op zoek bent naar verduisterende doeken, transparante opties, of andere producten, Skylux combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp. Onze Skylux producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

  Skylux binnenzonwering elektrisch

  De Skylux elektrische binnenzonwering, met een witte reflecterende afwerking en licht temperende eigenschappen, weerhoudt effectief fel zonlicht en zonnewarmte. Het systeem is geïntegreerd in fraai wit gelakte aluminium profielen die eenvoudig te monteren zijn. De bediening verloopt via een Niko drukknop (4 toetsen/opbouw) met ingebouwde bluetooth module, waardoor extra bedrading naar het scherm overbodig is voor een moeiteloze installatie. Optimale prestaties vereisen voldoende zonlicht. Met profielen van 40 x 40 mm, past deze binnenzonwering op vaste en opengaande opstanden. Voordelen omvatten hoge lichtreflectie, effectieve warmtewering, compact en elegant design, en stille werking. Ook beschikbaar in verduisterende stof.

  Skylux binnenzonwering handmatig


  De Skylux handmatige verduistering is ontworpen voor zowel vaste als ventilerende platdakramen en lichtkoepels. Dit screen kan zowel binnen als onder de dakopening gemonteerd worden, en de bediening gebeurt handmatig van binnenuit. Ok beschikbaar als normale zonwering

  Met een dubbel doek biedt het niet alleen verduistering, maar reflecteert het ook licht en warmte. De flexibiliteit om het gedeeltelijk te openen is een pluspunt. De set wordt compleet geleverd met schroeven en montagehandleiding, maar een bedieningsstang moet apart worden aangeschaft.

  Let op: Voor opengaande systemen is een manuele of elektrische kettingspindel vereist, behalve bij daktoegangskoepels of RWA-systemen.

   

  Veelgestelde Vragen

  Hoe Koepel Afdekken voor Zon?

  De vraag hoe je je koepel het beste kunt afdekken voor de zon is een terechte zorg. Onze plisségordijnen, verduisterende stoffen en andere producten bieden een veelzijdige en eenvoudige oplossing. Met de keuze uit producten van Velux, Fakro en Skylux, vind je bij altijd wel een goede oplossing.

  Hoe Kan Ik een Lichtkoepel Verduisteren?

  Verduisteren van je lichtkoepel is een eenvoudig proces met onze hoogwaardige verduisterende stoffen. Of je nu een Velux, Fakro of Skylux lichtkoepel hebt, onze producten zijn ontworpen om eenvoudig te monteren en zorgen voor de gewenste privacy en verduistering op warme dagen wanneer de zonnestralen intens zijn.

  Past iedere Zonwering op mijn Situatie?

  Nee, helaas kunt u alleen de Fakro en Velux zonwering voor een Fakro of Velux lichtkoepel gebruiken, anders gaat het niet passen. De Skylux zonwering kan in meer situaties worden toegepast maar neem vooral met ons contact op en kijk goed op de desbetreffende product pagina's voor de toepasnaarheid.

  Contact

  Bouw-handel.n heeft levert hoogwaardige lichtkoepel zonweringproducten. Bevraag ons vandaag nog over ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte balans tussen lichtinval in de woning en bescherming tegen de zon voor uw ruimte. Voor vragen staan wij graag tot uw dienst. Bestel nu en ervaar binnenkort de optimale lichtregulering in jouw woning.

  Heb je dus nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via:

  Gerelateerde pagina’s

  Fakro Zonwering

  Velux Zonwering Zonne Energie

  Velux DSU verduisterend rolgordijn

  Skylux binnenzonwering elektrisch

  Skylux binnenzonwering handmatig