Uitstapdakraam

Bezig met laden...

Met een uitstapdakraam heb je altijd een veilige toegang tot het dak of andere onbewoonde ruimten. Dit soort dakraam opent zijdelings en dit zorgt voor veel ruimte. Deze zijdelingse opening maakt het mogelijk om gemakkelijk door het raam te stappen en dus creëert het een veilige toegang naar het platte dak, hellende dak of andere onbewoonde ruimte. Daarnaast zorgt een uitstapdakraam voor een grotere hoeveelheid lichtinval op zowel een hellend als platte dak.

  Van hoog naar laag sorteren

  24 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  24 producten

  Waarom kiezen voor Bouw-handel.nl

  Wij hebben een ruim assortiment dakramen in alle soorten en maten. Al onze uitstapdakramen zijn voorzien van inbraakwerend glas en hebben een hoge isolatie. In ons assortiment vind je onder andere het Fakro uitstapdakraam, dat vacuüm geïmpregneerd en verlijmd grenenhout bevat, voor een optimale isolatie. Dit soort dakramen beschikt dan ook over uitstekende thermische eigenschappen en zullen zorgen voor een goed geïsoleerde ruimte. Ook beschikken deze dakramen over een automatisch blokkeersysteem bij de hendel en dit voorkomt ongewenst dichtvallen.

  Veelgestelde vragen over onze uitstapdakramen

  Regelmatig krijgen wij vragen over onze uitstapdakraam producten. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen op een rij gezet.

  Heb je een vergunning nodig voor een uitstapdakraam?

  Zolang de daglichtvoorziening minder dan 60 cm uitsteekt ten opzichte van het platte dak of dakvlak, heb je geen vergunning nodig.

  Wat zijn de kosten voor het plaatsen?

  Onze uitstapdakramen komen standaard in een compleet bouwpakket. Hierdoor wordt de montage een stuk makkelijker. Heb je toch wat hulp nodig bij het plaatsen? Dan vragen wij om contact op te nemen met de klantenservice, zij kunnen je dan helpen met het vinden van een specialist voor het monteren.

  Kan ik een uitstapdakraam plaatsen in vochtige ruimten?

  Ja, wij hebben speciale uitstapdakramen voor vochtige ruimtes die beschikken over uitstekende thermische eigenschappen. Ook deze dakramen zijn geschikt voor zowel platte daken als hellende daken.

  Gerelateerde pagina’s