0252-622 345  
ma t/m vrij: 8.30 - 17.30
zondag: 12.00 - 16.00

Deurluifels

Categorieën

Voor een deurluifel boven uw voordeur bent u bij Bouw-handel.nl aan het juiste adres. Praktisch in gebruik en toepassing, esthetisch verantwoord en een grote keuzemogelijkheid.

Deurluifel assortiment

Hierboven kunt u kiezen uit drie verschillende soorten voordeurluifels. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige robuuste deurluifel van polyester, glas of aluminium dan kunt u het best kijken in de categorie voordeurluifels. Daarin ziet u een groot assortiment met een ruime keuze aan afmetingen. In de categorie kunststof deurluifels vindt u een overzicht van prijsvriendelijke deurluifels in verschillende vormen, uitvoeringen en afmetingen.  Deze voordeurluifels worden snel geleverd en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. De categorie design deurluifels bestaat uit glazen design deurluifels met een luxe uitstraling en strakke vormen.

Deurluifel montage

Iedere deurluifel is in diverse afmetingen en kleuren te bestellen en indien u dat wenst kunnen wij de deurluifels ook voor u monteren. U kunt in elke categorie de Luifel Montage Service bestellen.

Deurluifel advies

Voor specifieke informatie over de verschillende deurluifels kunt u het beste kijken op de productpagina's of telefonisch contact met ons opnemen via 0252-622345. Wij helpen u graag verder met een keuze te maken tussen de verschillende soorten deurluifels. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over uw specifiekes situatie.

Glas van voordeurluifels

Al onze voordeurluifels zijn uitgevoerd met gelaagd glas (of kunstglas) in de filmpjes kunt u zien waarom wij nooit ongelaagd glas toepassen.