Uitzetdakraam

Bezig met laden...

Naast gewone dakramen, verkopen wij bij Bouw-handel.nl ook uitzetdakramen. Het verschil zit hem in hoe het dakraam kan worden geopend. Bij het bedienen van onze uitzetdakramen, kun je namelijk het raam volledig openzetten en biedt dit genoeg ruimte om er doorheen te stappen, ideaal voor het bereiken van onbewoonde ruimten. Bovendien bevatten ook deze dakramen een makkelijke montage, waarmee je snel en gemakkelijk het dakraam gebruiksklaar hebt gemaakt.

 

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment

In ons assortiment vind je verschillende soorten en maten uitzetdakramen, waaronder Fakro dakramen en VELUX dakramen. Beide hebben een groter glasoppervlak, waardoor er meer lichtinval mogelijk is. Ook is de beglazing standaard voorzien van HR+, HR++ of een ander soort gelaagd veiligheidsglas. Onze VELUX en Fakro ramen worden dan ook gezien als een gemakkelijke dakraam oplossing. Heb je nog vragen over onze producten of hulp nodig met het bestelproces? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je helpen met het beantwoorden van eventuele vragen en weten welk product het beste past bij een situatie.

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij verschillende vragen over ons uitzetdakraam product. Hieronder hebben wij de meest voorkomende vragen op een rij gezet

Hoeveel ruimte heeft een uitzetdakraam nodig?

De ruimte van een uitzetdakraam is afhankelijk van de breedte en lengte van de plek waar je het dakraam wilt plaatsen. Hierover hebben wij een handige blog geschreven.

Wat kost een uitzetdakraam?

Onze uitzetdakramen starten al vanaf €465 euro (incl. btw) en lopen op tot meer dan €1500 (incl. btw) per uitzetdakraam. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de opties die u wilt, zoals dubbele beglazing, regelbaar ventilatierooster of stalen verstevigings elementen.

Hoelang kan een uitzetdakraam mee?

De levensduur van een uitzetdakraam schommelt tussen de 20 tot 30 jaar. In vochtige ruimtes zoals een zolder , kan dit minder zijn. U moet altijd een uitzetdakraam vervangen wanneer er scheuren of gaten in het kozijn zitten.