Bezig met laden...

Fakro FTK-W 4-Pans 50x62

Het FAKRO 4-pans dakraam is door de unieke eigenschappen makkelijk en bijna overal te gebruiken. Laat extra daglicht binnen op uw (voor)zolder. Het heeft een tuimelas in het midden van het kozijn en een handgreep aan de onderzijde van het kozijn, zodat u het dakraam makkelijk kan openen en dichtmaken. 

Uitvoeringen: FTK-W
Beglazing: HR++ glas
Kozijn: vacuüm geïmpregneerd en verlijmd grenenhout   
Buitenprofielen: geanodiseerd aluminium, kleur antraciet 
Bediening: handgreep aan de onderzijde, 2 extra kierstanden
Dakhelling: geschikt voor dakhellingen van 15° tot 90°
Afmetingen:  50x62
Installatie: met geïntegreerd universeel gootstuk
Montage: zie montagehandleiding voor een juiste montage
Garantie: Levenslang op hagelschade op beglazing
20 jaar op beglazing
5 jaar op uitzetdakramen

Het FAKRO tuimeldakraam is voorzien van dubbele beglazing uit gehard glas met verhoogde weerstand tegen hagel en andere inslag. Het zolderraam is uitgerust met een geïntegreerde gootstuk. Door middel van de metalen handgreep onderaan kan het zolderraam gemakkelijk geopend en gesloten worden. Het raam heeft twee openingsstanden voor ventilatie.

 

Het FAKRO 4-pans dakraam is door de unieke eigenschappen makkelijk en bijna overal te gebruiken. Laat extra daglicht binnen op uw (voor)zolder. Het heeft een tuimelas in het midden van het kozijn en een handgreep aan de onderzijde van het kozijn, zodat u het dakraam makkelijk kan openen en dichtmaken. Ideaal als u extra daglicht in de ruimte wilt toelaten door het dakraam hoger te plaatsen. Geniet van dit gemak en vergroot de gebruiksruimte van uw woning.

€ 354,40 € 292,89
* = verplichte optie

€ 354,40 € 292,89
  • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

    Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

    Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
    Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
  • 0252-622345
  • Op Voorraad