Dakkoepels van de dakkoepel specialist

Bezig met laden...

Een dakkoepel van plexiglas is uitermate geschikt om via het platte dak natuurlijk daglicht je woning binnen te brengen. Extra lichtinval via een dakkoepel zorgt een beter leefklimaat binnenshuis en voor een aangenamere sfeer in je woning.

 

  Van hoog naar laag sorteren

  8 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  8 producten

  Dakkoepels plat dak met beste prijs

  Bouw-handel.nl levert iedere dakkoepel in de door u gewenste afmetingen tegen de goedkoopste prijzen. Of u nu op zoek bent naar een dakkoepel met opstand, zonder opstand, ventilerend of als toetreding tot dak, het is allemaal mogelijk. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk.

  Polycarbonaat dakkoepel

  Een polycarbonaat dakkoepel is slagvast en bestand tegen breuk. Dit betekent dat dieven niet zomaar de lichtkoepel kunnen inslaan en dat hagel of andere vallende voorwerpen uit bijvoorbeeld een boom, geen kans krijgt gaten in de koepels toe te brengen

  Acrylaat dakkoepel

  Acrylaat dakkoepels hebben een gunstigere prijstelling dan polycarbonaat dakkoepels maar hebben wel een voordeel. De lichtdoorlaat en inval van het daglicht is beter. De koepel van acrylaat heeft doorgaans ook glas van vertekening in het materiaal. Als je zoveel mogelijk daglicht wenst dan is een acylaat lichtkoepel de beste keuze.

  Dakkoepel prijs

  Bent u benieuwd naar de prijzen van een dakkoepel? Dan kunt u hier onze dakkoepel prijzen bekijken. Wij hanteren een laagste prijsgarantie voor onze hoogwaardige lichtkoepels.

  Afmetingen dakkoepels

  Er zijn zeer veel afmetingen van dakkoepels beschikbaar. Het is dan ook niet altijd makkelijk een juiste keuze te maken. Wij hebben een uitgebreid overzicht van dakkoepel afmetingen en tevens kunt u zelf uw dakkoepel samenstellen naar uw eigen wensen.

   

   

  maatvoering

  In de afbeelding hiernaast ziet u een doorsnede van een dakkoepel waarbij u het volgende dient te onthouden:

  • Wij rekenen met dagmaten van dakkoepels (de binnenmaat van de dakkoepel en bovenkant opstand)

  • De daksparing van de dakkoepel is altjd 20 cm groter dan de dagmaat, behalve bij opstanden polyester H15.

  • De buitenmaat van een dakkoepel is altijd 16 cm groter dan de dagmaat.

   Vlakke dakkoepel

  Een vlakke lichtkoepel van thermisch isolerend glas is doorgaans beter geïsoleerd dan een kunststof dakkoepel. De isolatie van deze ramen is door gebruik van 2- en 3-voudig glas van HR++ kwaliteit zeer goed. Door het toepassen van veiligheidsglas hebben deze vlakke dakkoepels een hoge mate van veiligheid.

  Ventilerende dakkoepel

  Een ventilerende dakkoepel is beschikbaar in handmatige en elektrische bediening vanop afstand. Zowel de kunststof als glazen dakkoepels kunnen op deze manier uitgevoerd worden. Door het opengaan van de koepel komt frisse lucht binnen en kan er goed worden geventileerd bij een hoge luchtvochtigheid.

  Dakkoepels schoonmaken

  Het schoonmaken van een dakkoepel kan met een zachte doek en een neutraal schoonmaakmiddel. Vooral geen chemische reinigingsmiddelen en andere agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken, ook niet bij groene aanslag. Na het schoonmaken kan de koepel worden afgespoeld met veel water en worden drooggemaakt met een droge doek.

  Dakkoepel dakbetreding

  Met een lichtkoepel met daktoetredingsfunctie krijg je toegang tot platte daken. Deze units zijn volledig gemonteerd van tevoren, alleen de koepel moet nog geplaatst worden met schroeven op de de opstand. Er is keuze uit minder afmetingen dan bij een normale uitvoering.

  Levering van een dakkoepel

  De dakkoepel wordt geleverd met schroeven, anti-diefstaldoppen voor inbraakveiligheid en afdekdoppen. Hierdoor kun je direct aan de slag met de montage en kun je de Lichtkoepel plaatsen.

  Direct dakkoepel bestellen