Wij zijn open tijdens de bouwvak, neem contact op voor de snelste levertijd.

Dakraam

Bezig met laden...

Bouw-handel.nl is de online specialist op het gebied van dakramen. Ons assortiment bestaat uit de merken Fakro, Velux, Ubbink en Optilight. Van een standaard tuimeldakraam voor meer daglicht en frisse lucht tot het beste dakraam voor optimale isolatie en ventilatie, wij verkopen ieder product voor het schuine dak dat u kunt bedenken. Neem contact met ons op zodat we u kunnen helpen het juiste dakraam te kopen.

Producten 1-24 van 284

Pagina
  1. Zolderraam WGI 46x55
    € 169,23 € 139,86
  2. Zolderraam WGI 46x75
    € 181,33 € 149,86
  3. Zolderraam WLI 54x83
    € 181,20 € 149,75

Producten 1-24 van 284

Pagina

Een dakraam geeft comfort en extra daglicht in uw woning. Er zijn zeer veel verschillende dakramen te koop met allemaal een andere toepassing. Het is daarom soms moeilijk een goede keuze tussen de verschillende dakramen te maken. Zeker omdat u op zoek bent naar een daglichtoplossing voor uw specifieke situatie. Het juiste advies zorgt ervoor dat u niet teveel betaalt en tegelijkertijd dat u een kwalitatief goed dakraam aanschaft waarmee u nog jaren voort kunt.

Laat u dus goed informeren over de mogelijkheden en de eigenschappen van ieder dakvenster. Waarom is dit zo belangrijk? Het plaatsen van een dakraam is een ingrijpende klus aangezien er een gat in het dak gemaakt wordt. Dit moet weer tochtvrij en voldoende geïsoleerd zijn zodat u geen last krijgt van koude en vocht. Met de juiste toebehoren voor een dakraam sluit u dit zo veel mogelijk uit. 

Het dakraam assortiment van Bouw-handel.nl

Bestel uw dakramen bij Bouw-handel.nl voor een snelle levering met gedegen advies op maat. Of u nu op zoek bent naar een simpel en goedkoop zolderdakraam of tuimeldakraam of een luxe uitvoering voor meer isolatie en comfort, wij leveren de dakvensters die u zoekt. Naast de maat van een dakraam is het belangrijk te bedenken wat voor materiaalsoort, hout of kunststof, u wenst en wat voor glas u wilt. Standaard zijn dakramen uitgerust met l glas maar bij passief bouw is vaak drie of vierlagen glas vereist.

Een goed geïsoleerd raam is natuurlijk fijn en ook noodzakelijk voor een duurzaam huis, maar vergeet ook de ventilatie niet. Ventilatie is belangrijk voor en goed leefklimaat en voorkomt condens. Dakramen hebben ventilatieroosters met verschillende sterktes. De ventilatiecapaciteit van een dakraam is belangrijk om voldoende frisse lucht binnen te krijgen

Dakramen van verschillende merken en uitvoeringen

U kunt bij ons terecht voor dakramen van Fakro, Ubbink en Velux. Fakro levert een kwalitatief hoogstaand assortiment met tuimeldakramen, uitzet-tuimeldakramen of zolderdakramen en nog veel meer. Het meest in oog springende element en verschil met Velux is de onderbediening bij Fakro dakvensters met een handvat onderaan het dakraam kozijn. Fakro blinkt dan ook uit in innovatie en vernieuwing van het aanbod aan dakramen. Ubbink is zeer sterk in de kleine dakramen voor op zolders en vlieringen. Deze zijn te verkrijgen geschikt voor verschillende pantypes en verschillende isolatiewaarden. Deze zijn gemakkelijk te installeren en ook altijd universeel te bestellen als u niet zeker bent over de pannensoort op uw dak.