Inbraakwerende lichtkoepel

Bezig met laden...

Verlaag uw kans op inbraak met een inbraakwerende lichtkoepelDoor het toepassen van een inbraakwerende lichtkoepel wordt de kans op inbraak aanzienlijk vermindert. Preventieve maatregelen op een plat dak of aanbouw met dakkoepel worden vaak vergeten en zijn zodoende inbraakgevoelig, met alle gevolgen van dien. Een inbraakwerende lichtkoepel van Bouw-Handel.nl biedt hierin uitkomst.

Inbraakpreventie met een inbraakwerende lichtkoepel

Bouw-handel.nl levert een complete inbraakwerende lichtkoepel set die zonder enige vorm van bevestigingsmiddelen aan de buitenzijde van de lichtkoepel geïnstalleerd wordt. Een bestaande kunststof lichtkoepel vervangen? Ook dat is in de meeste gevallen zonder bouwkundige aanpassingen mogelijk. Informeer ons direct naar de mogelijkheden!

Altijd de laagste prijs, hoogste kwaliteit

Bouw-handel.nl geeft u standaard een laagste prijsgarantie op het volledige assortiment inbraakwerende lichtkoepels. Vindt u hetzelfde product elders voor een lagere prijs dan ontvangt u een korting ter waarde van het verschil plus nog eens 10% daarvan. Daarnaast zijn al onze lichtkoepels en opstanden uitgebreid en onafhankelijk getest en voldoen aan alle normen en eisen op het gebied van productspecificaties en beproevingsmethodes (EN 1873 & EN 1201-2). U ontvangt daarom standaard 10 jaar fabrieksgarantie op onze lichtkoepels.

Bent u al overtuigd? Neem voor meer informatie contact met ons op of neem direct een kijkje in ons uitgebreide assortiment inbraakwerende lichtkoepels.

Aanbevolen inbraakwerende lichtkoepels

    Van hoog naar laag sorteren

    5 producten

    Van hoog naar laag sorteren

    5 producten