Zonwerende lichtkoepel

Bezig met laden...

Zonwerende lichtkoepels van Bouw-Handel.nlLichtkoepels vinden op brede schaal toepassing om daglicht toe te laten treden tot uw woon- of werkruimte. Het zonnespectrum kent echter drie typen straling waarvan ultraviolette stralen en infrarode stralen zorgen voor de afgifte van energie, ofwel warmte. Dit kan ervoor zorgen dat uw lichtkoepel kan zorgen voor een ongewenste warmtebron. Zonwerende lichtkoepels van Bouw-Handel.nl zorgen ervoor dat slechts een deel van deze straling wordt doorgelaten waarmee warmte buiten blijft.

Zonwerende lichtkoepels: de perfecte oplossing

Wanneer de zon voor warmteoverlast zorgt is een zonwerende lichtkoepel de perfecte oplossing. Anders dan standaard polycarbonaat zijn zonwerende lichtkoepels voorzien van een warmtewering. Tegelijkertijd laten zonwerende lichtkoepels een grote hoeveelheid daglicht toe tot de ruimte. Dankzij deze combinatie van lichtdoorlating en warmtewering bespaart u tegelijkertijd op twee fronten op uw energiekosten. Daarnaast is het plaatsen van een lichtkoepel ook vrij eenvoudig.

Prijs en kwaliteit gegarandeerd

Al onze lichtkoepels worden onafhankelijk getest en voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van productspecificaties en beproevingsmethodes. Het is niet voor niks dat wij standaard 10 jaar fabrieksgarantie op al onze lichtkoepels geven. Niet alleen staan we achter onze kwaliteit, ook hanteren we een laagste prijsgarantie. Vindt u dezelfde zonwerende lichtkoepel ergens anders goedkoper dan krijgt u het verschil plus nog eens 10% korting terug op uw aankoopbedrag.

Meer informatie over onze zonwerende lichtkoepels? Neem dan contact met ons op of bekijk direct ons uitgebreide assortiment lichtkoepels.

Aanbevolen zonwerende lichtkoepels

    Van hoog naar laag sorteren

    2 producten

    Van hoog naar laag sorteren

    2 producten