Ubbink Dakraam

Bezig met laden...

Of je nu op zoek bent naar een dakraam voor een niet geïsoleerde zolder, of een specifieke toepassing, er is altijd een Ubbink dakraam geschikt voor iedere zolder. Ubbink zolderdakramen zijn praktisch en daarom geschikt voor vele toepassingen. Vindt direct het juiste zolderdakraam van Ubbink voor je pannendak bij Bouw-Handel.nl. Of bekijk het volledige assortiment aan Dakramen voor alternatieven.

  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-24 van 33

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-24 van 33

  Pagina

  Onderscheidende Kenmerken van Ubbink Dakramen

  • De Ubbink dakramen zijn in vele pansoorten (bijvoorbeeld Sneldek, Neroma, Holle, Verbeterde Holle) beschikbaar.

  • Er is ook altijd een universele toepassing beschikbaar met een Ubiflex Loodslabbe

  • Ubbink dakramen zijn uitgevoerd met een Combi-uitzetter voor ventilatie

  • Te gebruiken in dakhellingen van 25 tot 75 graden.

  • Of je nu bezig bent met een renovatieproject of een nieuwe woning bouwt, Ubbink dakramen kunnen in beide situaties worden toegepast afhankelijk van het type.

  • Ubbink dakramen zijn voorzien van hoogwaardig materiaal, zoals bijvoorbeeld de Purilan Euro serie ,waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn.

   

  Ubbink Dakramen zijn optimaal geschikt voor zolders

   

  Of je nu op zoek bent naar een dakraam voor een niet geïsoleerde zolder, nieuwbouw of een specifieke toepassing, er is altijd een Ubbink dakraam geschikt voor je zolder. Neem contact met ons op en laat ons je adviseren over het juiste Ubbink dakraam voor jouw situatie

  Uitgebreid assortiment aan Dakramen van Ubbink


  Ubbink produceert hoogwaardige dakramen die voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid volgens het bouwbesluit in de Purilan serie. Het uitgebreide assortiment, waaronder de PE dakramen voor niet geïsoleerde ruimten biedt een perfecte oplossing voor renovatie- en nieuwbouwprojecten.

  Ubbink Dakramen: Jarenlange ervaring in de bouw

  Ubbink kent een lange geschiedenis in de bouwsector en dat maakt dat Ubbink dakramen niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan de eisen en regelgeving van iedere specifieke ruimte. De Ubbink dakramen combineren slimme en praktische toepassingen met een kwalitatief ontwerp, waardoor ze de ideale keuze zijn voor elk type woning.

  Duurzaamheid en Isolatie: Ubbink Maakt het Verschil

  De nieuwste Ubbink dakramen zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en isolatiewaarde. Het populaire Purilan Lumino dakraam met dubbel glas, voldoet aan de strengste normen en eisen en draagt in iedere woning bij aan een energiezuinige leefomgeving.

   

  Veelgestelde Vragen over 4-Pans Dakramen

  Wat is een 4-Pans dakraam?

  Een 4-Pans dakraam is een type dakraam voor een zolder dat een breedte heeft van 4 dakpannen.

  Hoe groot is een 4-Pans dakraam?

  De afmetingen van een 4-Pans dakraam verschillen, omdat de breedte van iedere pansoort anders is. Neem contact op met onze experts voor specifieke maten die passen bij jouw situatie of kijk bij de product pagina's voor de specifieke maatvoering.

  Wat kost een 4-Pans dakraam?

  De kosten van een 4-Pans dakraam zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte, het type glas en het type indekdeel. Neem contact op met ons verkoopteam voor een gedetailleerde offerte.