Grote dakramen

Bezig met laden...

Zoek je een groot of breed dakraam? Het kan soms best een uitdaging zijn om een breder dakraam dan de standaard afmetingen te vinden. Maar om het zoeken eenvoudig te maken, hebben we de brede dakramen die beschikbaar zijn voor je op een rij gezet. Op deze pagina vind je de verschillende mogelijkheden. Ontdek hier welk brede dakraam voor jouw klus het meest geschikt is.

  Van hoog naar laag sorteren

  23 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  23 producten

  Een groot dakraam is een perfecte oplossing voor een woning, bijvoorbeeld in de slaapkamer, uitbouw of op zolder. Ideaal als je niet meerdere ramen wilt plaatsen en toch lekker veel daglicht wilt in een bepaalde ruimte. Maar het woord “groot” is natuurlijk wel subjectief. Wat is groot? Wat zijn de afmetingen van een breed dakraam? Wij geven een dakraam het etiket groot als het minimaal 98 centimeter breed is, maar liever nog vanaf 114 centimeter. 

  Grote dakramen afmetingen

  We hebben diverse afmetingen brede dakramen. Vind de maat die het beste is voor jouw dakraam en klusproject (breedte x hoogte):

  Grote Velux dakraam maten

  Ben je specifiek op zoek naar een groot Velux dakraam? Brede Velux dakramen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. We hebben ze voor je op een rij gezet. Kijk hier voor jouw maat Velux dakraam:

   

  Groot Fakro dakraam afmetingen

  Zoek je een breed Fakro dakraam? Ook dit merk heeft verschillende brede dakramen. We hebben de verschillende maten voor brede Fakro dakramen op een rij gezet:

  Fakro dakraam breed 114 cm hoog 118 cm

  Fakro dakraam breed 114 cm hoog 140 cm

  Fakro dakraam breed 134 cm hoog 118 cm

  Fakro dakraam breed 134 cm hoog 140 cm 

  Goedkope brede dakramen

  Zoek je een goedkoper alternatief voor bredere dakramen? Kijk dan ook zeker even naar de brede dakramen van Optilight

  Reviews dakramen Bouw-Handel

  Wat zeggen andere mensen over dakramen? Lees de reviews en ontdek wat klanten van Bouw-Handel vinden van onze dakramen. 


  Timmerbedrijf Rumi

  Datum: 01-11-2021

  Prima bedrijf!

  Ervaring: 2 Ubbink dakramen besteld en snel ontvangen.

  Lees deze review ook op feedback company. 

  Geen

  Datum: 07-09-2021

  Een dakraam besteld en ook nog snel geleverd

  Ervaring:

  Goed

  Lees deze review ook op feedback company.

  Albert De Vries

  Datum: 05-07-2021

  Zeer goed en vriendelijk bedrijf

  Ervaring:

  Ik moest 2 dakramen hebben en zou ze eerst bij een ander bestellen maar wou even wat info dus iemand aan de telefoon Maar dat kon daar niet kon alleen online bestellen en je kon een mail sturen dus kwam ik bij jullie en kreeg een goede uitleg via de telefoon en heb alles besteld bij jullie top geregeld en had alles een paar dagen later in huis

  Lees deze review ook op feedback company.

   

  Dakraam installeren

  Wil je een breder formaat dakraam installeren? Dan heb je de keus uit verschillende soorten. Kies je bijvoorbeeld voor een standaard tuimelraam of een uitzettuimeldakraam? Het type raam dat je kiest hangt af van je persoonlijke wensen, budget en mogelijkheden. Zo opent een uitzettuimeldakraam bijvoorbeeld boven je hoofd, omdat deze aan de bovenkant voorzien is van een scharnier. Een houten dakvenster is goedkoper dan eentje van kunststof. En een dakvensters voorzien van politiekeurmerk zijn extra veilig.

   

  Ook voor het installeren heb je verschillende mogelijkheden. Kies je ervoor om het dakraam zelf te plaatsen of laat je deze installeren door monteurs? Lees voor advies onze handige tips voor het eenvoudig (laten) plaatsen van een dakraam. Lees ook onze praktische info over de kosten voor het (laten) plaatsen of vervangen van een dakraam. En denk bij het installeren van bredere dakvensters ook goed na over de raamdecoratie.

   

  Veelgestelde vragen 

  Heeft Velux grote dakramen?

  Jazeker. Bekijk ons overzicht van brede Velux dakramen.

  Waarop moet je letten bij aanschaf en installatie van een groot dakraam?

  Zorg er allereerst voor dat je de maten voor je dakraam goed opmeet. Lees hier onze tips voor het opmeten van een dakraam. Kijk ook even naar ons artikel over het (laten) plaatsen van een dakraam. En vergeet de raamdecoratie niet! Vraag bij twijfels advies aan onze experts.

  Hout of kunststof voor bredere dakvensters?

  Voor een breed dakraam is zowel hout als kunststof geschikt. De keuze hangt af van je wensen en budget. Kies je een breed houten dakraam dan ben je tussen de € 50 en € 70 goedkoper uit dan als je een kunststof dakraam kiest, afhankelijk van het merk en beveiliging. Een breed kunststof dakraam gaat wel een stuk langer mee dan eentje van hout. Het heeft ook weinig tot geen onderhoud nodig, waardoor het op langere termijn weer goedkoper wordt. 

   

  Gerelateerde dakramen categorieën

  Alle dakramen

   

  Raamdecoratie

  Zolderraam

  Kunststof dakramen

  Goedkope dakramen

  Onderhoud van een dakraam

   

  Populaire modellen voor grote dakramen

   

  Fakro FPU 3 114 x 118 cm voor vochtige ruimtes

  Velux Dakraam GGL2070 UK08 134 x 140 cm

  Velux Dakraam GGU SK08 0070 114x140 cm

  Fakro PTP V-U3 Tuimelraam kunststof V35 114x118 cm

  Optilight VB 114x118 tuimeldakraam inclusief gootstuk TZ

   

  Populaire dakraam merken

  Velux dakraam breed

  Fakro dakraam breed

  Optilight dakraam breed