Zolderraam WGI 46x55

Zolderraam WGI 46x55

Bezig met laden...

Zolderraam WGI 46x55

Het FAKRO uitzetdakraam wordt toegepast in onbewoonde ruimtes. Een eenvoudige en goedkope oplossing als er een dakraam nodig is waar geen bijzondere eisen aan worden gesteld. Het WGI uitzetdakraam klapt naar boven open.

Uitvoeringen: WGI
Beglazing: dubbele beglazing uit gehard glas
Kozijn: dubbel vacuüm geïmpregneerd grenenhout
Buitenprofielen: geanodiseerd aluminium, kleur antraciet
Bediening: handgreep aan de onderzijde, 2 extra kierstanden
Dakhelling: geschikt voor dakhellingen van 15° tot 60°
Afmetingen:  46x55 en 46x75
Installatie: met geïntegreerd universeel gootstuk
Montage: zie montagehandleiding voor een juiste montage
Garantie: Levenslang op hagelschade op beglazing
20 jaar op beglazing
5 jaar op uitzetdakramen

Het FAKRO uitzetdakraam is voorzien van dubbele beglazing uit gehard glas met verhoogde weerstand tegen hagel en andere inslag. Het zolderraam is uitgerust met een geïntegreerde dichtingskraag. Door middel van de metalen handgreep onderaan kan het zolderraam gemakkelijk geopend en gesloten worden. Het raam heeft twee openingsstanden voor ventilatie.

De bijgeleverde gootstukken zorgen voor een gemakkelijke montage op de panlatten. Het uitzetdakraam is gemaakt van grenenhout

 
Het FAKRO uitzetdakraam wordt toegepast in onbewoonde ruimtes. Een eenvoudige en goedkope oplossing als er een dakraam nodig is waar geen bijzondere eisen aan worden gesteld. Het WGI uitzetdakraam klapt naar boven open. Het FAKRO uitzetdakraam is voorzien van dubbele beglazing uit gehard glas met verhoogde weerstand tegen hagel en andere inslag. Het zolderraam is uitgerust met een geïntegreerde dichtingskraag. Door middel van de metalen handgreep onderaan kan het zolderraam gemakkelijk geopend en gesloten worden. Het raam heeft twee openingsstanden voor ventilatie. De bijgeleverde gootstukken zorgen voor een gemakkelijke montage op de panlatten. Het uitzetdakraam is gemaakt van grenenhout.
€ 219,99 € 181,81
  • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

    Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

    Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
    Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
  • 0252-622345
  • Op Voorraad